Ensar-und-mutter BademsMam göğsünü sıcak tut bebeği emzirirken sonra tekrar sağ ve sıcak duşa git bollllca su iç ve 3 saatte bir sağmaya özen göster hergün duş alamazsan eğer ütüyle bir havluyu ısıtıp göğsüne koyabilirsin efsane arttırıyor
turansmom BademsMam rezene, kızılcık şerbeti, humana, kuru incir, kuru üzüm,hurma, kayısı ve kompostolar☺
BusraBaran BademsMam bende ayniydim ve tamamen kesildi sütüm ne yaptıysam arttmadi şuanda mama ile besleniyoruz
Dasbaby BademsMam sütlaç canım aşırı artırıyor kızılcık yiyorum hergün dereotu yoğurtla karıştır akşam yemeklerinde ye dut şurubu aşırı iyi geliyor rezene son olarak ceviz bana bunları yiyorum su iç canım iyi gelir
Robininannesi Roka, boza, tahin helvası, kuşburnu çayı, her yemege tohum kimyon, avakado ve en onemlisi gunde 3 litreden faZla su( emzirme esnasinda icilen su da ektra sut yapar)
Dasbaby BademsMam he canım birde sağımlara bakma sağma makinesi kullanıyorum ben hiç ama hiç iyi gelmiyor bana sütümü tam tersi kesiyor gibime geliyor bıraktım emince bebiş daha iyi geliyor
Pinar3529 Ben ne yaptıysam olmadı ben şiştim ama.sütü 50cc falan geliyor 30 dan anca okadar arttı o da boza ve dere otuyla eczaneden bir sürü takviyeler aldım çaylar aldım Kuru incir kayısı tahin pekmez kuş burnu malt içecekler kuru soğan bulgur pilavı sütlaç balık et tavuk bunlarda arttırıyomuş siz deneyin yine herkese farklı şeyler iyi geliyo sanırım ama benim 3. Çocuk bunda bitek denememiştim bozayla dere otunu en azından biraz arttı 30 dan iyidir 50 oldu en azından