Yaztatili 2 günlük bebeğimin çok gazı var ne yaptıysak işe yaramadı nolur yardım edin ne yapalım ne alalım ne kullanalım
Aysnr0507 Yaztatili doktorumuz 15 günden sonra gaz sancısı başlıyor demişti iki günlükken gaz olmuyormuş başka bir şey olabilir ya da karnı tam doymuyor olabilir
denizsn Yaztatili karnının tok olduğuna emin olun ayrıca üşüyorda olabilir. Karnı tok ve üşümüyorsa kucağınıza alın belki anne kokusuna ihtiyacı vardır. Gazı olacağını zannetmiyorum 2 günlük daha çünkü.
aminegunes24 Yaztatili gazı var sen bestlak damla kullan ben onu kullandım hem süt artırıyo hemde sendeki gazı azaltıyo bebeğe gaz geçmiyor bir de doktora danış biogani damla var saülık ocağına bir daniş bebek 1 aylık olsa benin doktorum öneridi kullanıyoruz şuan daha 2 günlük bir doktora sor biogani versek olur mu diye
Yaztatili 05ay05az20e1sra14na9di3r27 süt çok az geldiği için mama takviyesi de veriyorz beslenmeden sonra gazını çıkarmıyor ve ayaklarını yukarı çekerek susmadan ağlıyor
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Yaztatili sütünü sağ hem sutun gelir hem de cocuk tutar göğüs ucun çıkarsa Sen emzirmeye bak geçer emdikte sorun anne karninda hissederler kendilerini aglamasi normal benimki de hic durmuyordu yavas yavas normalleşmeye baslasi
Sema123- Gazı varsa sap simplex ve biogaia birazda olsa diğerlerinden daha etkili. Üşüyorda olabilir göğüsü ve sırtını hep kontrol et oraları soğuksa üşürmüş bebekler
Esilyaa Yaztatili Daha yeni dünyaya geldi kendini anne karnında hissetmesi için ince müslin ile güzelce kundakla ve kucağına al emin ol sakinleşecektir.
2kuzu-annesi Yaztatili bnm oğlum da öyleydi 3 günlüktü başladı aglamalari gaz mahvetti bizi 6 aydan sonra düzeldi ozamn bizede nurse harways sabsimlex biraz da olsa etki etmişti şimdi 26 günlük kızın var metsil kullanıyorum eh iste fayda ediyo gibi
[silindi] Yaztatili canım mama verdiğin için gazı olabilir kesin çünkü mama aşırı gaz yapar. Yorumları okudum 2 günlük bebeğin hiç gazı olur mu diye mama içiyorsa olur. Hafifçe çok hafif poposuna vurun yada minik dokunuşlar beline uygulayın inşallah çıkartır rabbim yardımcın olsun ❣️
Elifelcn Yaztatili Canım öncelikle hafif kundak yap bebeğe, sende mutlaka kimyon çayı iç, bebeğin ağız mendilini ütüle karnına sar birde zeytinyağı sürüp masaj yapabilirsin eğer ağlama sebebi gaz ise bunları yapabilirsin