HacerKaratasSutlu 16aylık bebeğim kahvaltı yemiyor. Sadece zeytin. Patates kızartması. Çikolatalı ekmek yiyor. Karışım yapıyorum püre halinde onu da yemiyor. ne yapmalıyım?
Cydvrl HacerKaratasSutlu bizimki de 16 aylık ve çok seçici. Yumurtalı ekmek kızartıyorum, buğday ekmeğiyle kaşarlı tost yapıyorum ya da meyveli pankekler yapıyorum onları yiyor sadece. Sizde tatlı seviyorsa pankek deneyebilirsiniz….
Sadiyealp HacerKaratasSutlu patatesi rendeleyip kavurduktan sonra içine yumurta kırdın mı hiç canım benim oğlum. 14 aylık bunu çok seviyo tabi diğer çeşitleride çok güzel yiyo . Pankek falan da yapıp içine çikolata sürebilrsin
Balkokulumm HacerKaratasSutlu bacım yat kalk dua et haşlanmış yumurta harici hiçbir şey yemiyor benim bebe maşallah seninki bunları yiyormuş
GokturkAlp HacerKaratasSutlu Çikolatalı ekmek vermeye devam ettiğiniz sürece malesef başka birşey yemeyi redder. Kim çikolatalı ekmek, patates kızarması varken başka birşey yerki?
HacerKaratasSutlu Sadiyealp patatesi kızartma gibi incecik doğtçrayıp yumurta kurıyorum yumurtaları silip patatesi yiyor 😂 pankek pek sevmiyor
GokturkAlp Balkokulumm Haşlanmış yumurta yemesi herşeye bedel. Çikolatalı ekmek, patates kızartması yemesindense yarım bile olsa yumurta yemesi yeter ona.
Pinardgn-22 Balkokulumm ay bu ara benim kızımda öyle sahanda pişen yumurtayı yemiyor bı ara piseninyer haşlanmış yemezdi değişik
Sadiyealp GokturkAlp çoçuktan çoçuğa değişir bence bnim oğlum onlarıda yer ama diğer herseyi de severek yer
Sadiyealp HacerKaratasSutlu hadi ya bizimki ikisinide seviyo peki kabağı denedin mi hiç ben kabağı rendeleyip kavuruyorun yumsayana kadar sonra yumurta kırıyorum oda çok güzel oluyı