Cennetkokulum__ Tubutubu annem 10 gr bilezik taktı. Kayınvalidem bir bileklik: görümcem yarım, kayınbabam bir çeyrek. 5 kardeşiz 4de çeyrek taktı. Amca hala anlamların dünürü galan hep çeyrek taktı🙏🏻 Eşimde anne baba çocuktan oluşan bir kolye taktı. Sonra ilk gezme babaannemiz olmuşru onda da çeyrek taktılae
GmzSnn KADIN DÜŞÜNÜP DÜŞÜNÜP AĞLIYORUM DEMİŞ ANAAA HATUNLAR SAYDIKÇA SAYIYO İYİCE BUNALIMA SOKUN ÖYLE OLMAZ İKİDE YANINA YALANDAN ALTIN ÇEYREK KATIN SANAL YA SALLAYIN DAHA ÇOK ÜZÜLSÜN ALAMAYANLAR 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Alyaadalet Kayinvalidem çeyrek takti onun haricinde patik bile almadi annem kızıma altin küpe urup birde çaydanlık aldi aldığı kıyafetleri söylemiyorum bile esimde bana altin kelepce aldi
Selintosh Tubutubu kocam bana yarım kilo fıstıklı dürüm tatlısı almıştı 😂😂 oturduk beraber yedik.Benimki de böyle bir antiromantik
Merfeee Tubutubu hiç birşeyi takmamani tavsiye ederim En önemlisi bebeğini sağlıkla kucağına Almış olman.. Onun bir nefesi karşısında dünyaları satın alsalarda önüne geçmek imkansız
Miniktavsan Tubutubu eşim yeni telefon aldı kayınvalidem beştaş aldı babam tam altın taktı. 🙆🏻♀️🤭 Olmasaydı neden almadınız demezdım yani hepsi sürprizdi
Ayseciginannesi Tubutubu annem ve kaynanam bbege hediye aldi. Esimde dogum yaptim die trabzon serinin kelepcesi ile kolyesini almis geldi. Bide esimin arakdas cevresinden gelen cicekler , cicek seklinde cikolatalar felan geldi.
demet06 Tubutubu eşim bana beştaş ve çiçek aldı hastaneye getirdi bebeğimede annem bilezik aldı kayınvalidem bilezik aldı görümcem künye aldı abim altın takdı Allahıma çok şükür
Deniiiizzzzz Tubutubu annem ve kayınvalidem bilezik taktı dedeler de kızıma altın taktı . Eşim çok sevdiğim ve özel olarak yaptırmak istediğim bir tasarım set vrdı reis kuyumculuğa onu yaptırmış taktı
Gurbettebianne Tubutubu Canım, benim herkes aldı sagolsunlar 🙏ama bence dert etme en güzel hediye kucağında 😍😍
Esmaozenn Tubutubu düşünmeni anlıyorum da neden ağladığını anlamadım bu kadar üzülmene sebep değil bence çok üstüne düşme almadıysa Doğum gününde yıldönümünde lafını çarp aldır :)
Kolayleyla Bebek odamızı ve yarım altını annenannemiz yaptı , bebek arabasını puseti odasının halısını perdesini ve çeyrek altın kayınvalidem yaptı . Eşim iki kardeş bir abisi var sadece oda çeyrek taktı , benim de iki ablam var birisi ceyrek taktı biriside e bebekte bütün adan Z ye kıyafetlerni aldı eşim işe hastanede bana çiçek yaptırdı ayrı yeten masa konsepti hazırlattı sağolsunlar hepsi oğlum rızkı ile geldi 🙏