Bigaboy ''Isırganotu yaprağı çayı'' Annişlerrr🖐🏻 bu aralar çok duymaya başladım. Kullananlar var mı? Gün içinde mi içiyorsunuz-yatmadan önce mi? 📌bunu neden soruyorum; oğlum bu ay gece daha sık memeye kalkıyor haliyle çok çabuk süt birikmiyor😊 (takviyelere önerilerinize açığım eğer uyguladıysanız)
Hatice4646 Canım içmeni tavsiye ederim gercekten süt yapıyor yani bende yapıyor. Rezeneden cok ısırgan otu süt yaptı bende. Sabah ve akşam içiyorum
Bigaboy Hatice4646 çok teşekkürler 🙋🏻♀️ ıhlamur gibi mi haşlıcam yoksa demlik bardağa mı kaşıkla canım
Bigaboy Senammm teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah 💕 başka takviye olarak kulandığınız gıdalar varsa denemek isterim
Senammm Bigaboy bu karısımı kullandım canım gaz için tarçınlı kek yesıllık irmik helvası halka tatlı bol su sütümü fatk merhaba ettiriyor benım denemk ıstersen canım
Bigaboy Senammm 💕tesekkür ederim çok.. .normalde yetiyordu şuan 4bucuk aylık oğlum 2memeyi de emmeden kalkmıyor artık önceden tek yetiyordu... Büyüyor çok şükür🙏🏻 bende nasıl daha da arttırabilir ona bakıyorum 🙋🏻♀️
Senammm Bigaboy rica ederim canım 😘 evet canım anlıyorum senı faydası olur İnsallah bıze oluyo sızeds olması dileğiyle 🤗😍