Perizekaliyim07 Kızlar merhaba. Oğlum 3 ay 17 günlük. 2 gündür bazen hiçbişey yokken kucağıma aldığımda dudağını büzüp iç çekip ağlıyor bana bakıp. Dün babasına da aynı şeyi yaptı. Normal bi ağlama değil bu şekilde yapınca bende üzülüyorum. Neden acaba böyle
caglaras Perizekaliyim07 selamlar bizimki de öyle birebir aynı bebeğimizin yaşı. Atak dönemindeler onunla alakalı :)
Perizekaliyim07 AybarsOzge haklısın canım günden güne değişiyorlar ama öyle yüzüme bakıp iç çekince bi an üzüldüm bende :)
Perizekaliyim07 caglaras merhaba evet ya onu düşünmemiştim doğru diyorsunuz normalde hiç öyle ağlamazdı 🙏🏻
Gulalalay Görünüşünüzde bir değişiklik yaptınız mı? Bazen küçük değişiklileri hemen algılayamıyor yabancılıyorlar
ElifDeniz16 Benimkide 3ay 22gunluk aynı durum hatta o öyle yaptığında babasida agliyomus gibi yapiyo yine başlıyor ağlamaya ama normalmiş atak dönemleri olduğu için 😂👍daha ne ataklar geciricez acaba
Perizekaliyim07 ElifDeniz16 hahaha ya dün bizim babamızda öyle yaptı daha çok içlendi aynen 😂 normal bi durum o zaman biraz olsun rahatladım ya 😂