Dorukannesi Kizlar ben kiloya takilan biri degilim. Bugun saglik ocagina gittim bebegim 2 ayda 600 gram almis kilosu iyi ama hemsire canimi biraz sıktı 8 aylik oglum 8 kilo cok hareketli ve uyumuyor birde ameliyat gecirdim fitik ek gida veriyorum ama kilo aldiran yiyecekler nelerdir soyler misiniz
Pinardefne Dorukannesi bn merhaba bizde sekiz aylıgız ek gıdaya geçtikten beri kilo almıyoruz düzgün 8.800 kilomuz hemşire iyi dedi aslında bana genede az gliyo iştahlı bir bebek degil tel şehriye çorbası ve yeşil mercimek çorbası kişo yapıyor
Enda Dorukannesi çocuğun sağlıklı mı kıpır kıpır mı gerisini boşver kilolu olsa kilolu derler zayıf olsa zayıg derler yani bu kilonun ortası yok hem zayıf çocuk çevik olur çok kilolu olup hantal olmasından iyidir
[silindi] Dorukannesi Bizde bugün 8 aylık kontrolüne gittik daha yeni 7900 olmuş 8 bile değil. 1 ayda 500 gr almış ve doktor gayet iyi buldu. Aşırı hareketli bir bebek doktor da biliyor. O yüzden kilosunu beğendi. Sağlıklı olması en önemlisi 🙏🏼💐
Pinardefne Dorukannesi cnm internetten bakıyorum tariflere bebek mercimek yemegi bebek tel şehriye çorbası yazarsan cıkar bnmki pek iştahlı degil lezzetsiz hiçbşey yemiyo
Dorukannesi [bilinmeyen] ameliyatta oldu sanirim onunda etkisi var bide cok hareketli uyumuyorda insallah duzelirse alir
Enda Dorukannesi doktorlar da insanı şaşırtır zayıf olur herhangi bir hastalığı mı varda zayıf derler şişman olur obez derler
Seydaalp Benim oğlumda 2 ay kilo almadı vermedi de sabit kaldı kilosu doktor reçeteli mama yazdı ve çok şükür kilo alıyor . Ek gıda kilo aldırmaz günde 500 ml mama alması gerekiyor 8 aylık bebeğin dedi ek gıda mama derken çok şükür normle girdi
Pinardefne [bilinmeyen] 8.ayda başladım canım bizim pek gaz sorunumuz yok sıkıntı olmadı bazı doktorlar 9.ay diyor bizimki 8de bşlattı