Emrsym Arkadaşlar 3 aylık bebeğim sleepy kullanıyorum az bişey küçük çişini bile yapsa çok ağır kokuyor bı de fiyat olarak pahalı geliyo kullanıp da önerebileceginiz uygun güzel bı marka var mı acaba
Deletedmom9 Emrsym Baby turco deneyin ben bütün bezleri denedim aralarında en iyisi baby turco külot bez oldu en azından daha uzun süre kuru kalıyor. Diğerleri dediğiniz gibi taşıyor hemen. Ayrıca çişi kokulu dediniz anne sütü mama hangisini alıyor? Biraz yetersiz geliyor sanki.
AybarsMoms Emrsym 2aydır şokun kendi bezi olan bebeland bezi kullanıyorum ne kakasında nede çişinde hiç bir sızdırma yaşamadım bu zamana kadar pişik sorunumuzda olmadı çok şükür
2bebelianne__ Emrsym ebebek in bezini denedim baby me sızıntı yaptı sonra sleepy natural kullandım kızımın bacaklarını çok sıktı iz yaptı şuan prima premium care kullanıyorum çok memnunum ne sızdırma ne pişik sorunu yaşamadık🤩
Emrsym Deletedmom9 Anne sütü veriyorum ama doktor kilosuna iyi demişti bez kendisi de kokuyor çiş yapınca daha fazla ağır kokuyor