Mom981 Çok kararsız kaldım özelliklerden de tam olarak bi şey anladım diyemem . Ben mop öZelliği olsun ama halılar da sıkıntı yaşarım diye korkuyorum . Bazı yorumlarda mopun halıyı silmeye çalıştığını okudum bu da beni ikileme düşürdü ? Kullanan annelerden tavsiye istiyorum 🙏🏻
614408eoa Mom981 mop olarak kullanırken halıyı kaldırmalısın canm bnde xaomi vakum mop pro var süpürme özellignden memnunum ama silmesinden cokda degilm ama günlük iş görür
GoGirl Mom981 xiaomi vacuum mop pro var bende simesi toz alma seklinde bnm halim cok az evde o yuzden sorun olmuyor ama supurmesinden memnunum halilari kaldiramazsan sadece supuren al
Kvldn7 Mom981 1 aydır mop pro kullanıyorum KORNİŞLERİ CİFLEYEN BEN henüz süpürge açma gereği duymadım 🤩
Mom981 614408eoa peki halıyı işaretleyip silmesini engellediğimiz model hangisi , böyle bir model var mı yani ?
Deletedmom_50 Mom981 v2 pro’da yapabilirsiniz. Daha doğrusu birden fazla harita kaydetme özelliği ve sanal duvar oluşturma özelliği olan bütün modellerde yapabilirsiniz. Roborock s5 max, s6, s6 pure, s6 pure plus bunlarda da yapabilirsiniz
Alparslan-mom Mom981 v2 kullanıyorum. Halilara çıkartmıyorum alan seçiyorum. Ama vacuum mop yaptırmadım hiç. Önce süpürme sonra mop yaptiriyorum
Kvldn7 Deletedmom_50 mrbbb beni hatırladın mı robot süpürge için bayağı kafanı ütülenmiştim 🙈 mop pro aldım v2 ile arasında pek fark yok demiştin cooooook memnunum
Deletedmom_50 Mom981 v2 pro ve roborock s5 max kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum. Roborock’ın çeşitli artıları var tabi, mesela yüzey tanıma özelliği var. Halıya geldiğinde daha kuvvetli çekim yapıyor. V2 pro’da tam bir fiyat performans ürünü.
Mom981 Deletedmom_50 v2 pro da ayriyetten mop için hazne mi almak gerekiyor ben o kısmı çok anlamadım da
Mom981 Deletedmom_50 valla viomi v2 pro aldım umarım memnun kalırım . Araştırdıkça kafam çorba oldu 🤣
Beyabann Bende sadece vacum olanını aldım araştırdım mopta çok fazla şikayet oluyomuş o yüzden ondan vazgeçtim
Deletedmom_50 Mom981 hayır siz ekstra bir parça almıyorsunuz. Zaten paket içeriğinden çıkıyor su haznesi. Mop yaptıracağınız zaman vacuum aparatını çıkartıp mop aparatını takacakaınız sadece.
eminee16_ Viomi v2 pro kullanıyorum süpürmeside silmeside güzel halınız az ise kullanışlı ama benim halı çok sürekli kaldırmaya üşeniyorum halıyı işaretleyip silmesine engel olabiliyorsunuz ve xiomiden farklı olarak viomide bütün hazneler çıkıyor kutudan su haznesi suvesüpürme haznesi tek süpürme haznesi hepsi var
Deletedmom_50 Kvldn7 hatırlıyorum merhabalar:) ne demek kafa ütülemek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) Memnun kalmanıza çok sevindim, nasıl ama çok keyifli değil mi 😇
Cherry5 Mom981 mop için Farklı bir harita kaydederek o haritada halıların olduğu yerlere sanal duvar eklerseniz halıların üzerine çıkmaz mop yaparken
Kvldn7 Deletedmom_50 muhteşem bişey gerçekten ilk onu takip falan ediyordum 🤣 smdi salıyorum bozulursa eşime hiç söylemeden yenisini alıcam 😭🤣