Haticelif
Mmavi
Pirinç suyu 🥰
Bir gün eşim bir yanlışlık sonucu saçını 3 numaraya vurdu, morali bozuldu, uzatmak için araştırma yapmış pirinç suyunu öğrenmiş. Bir miktar pirinci yıkayıp kısa bir süre kaynatıyorsunuz, o suyu süzüp spreyli bir şişeye koyuyorsunuz. Her banyodan sonra diplere sıkıyorsunuz.
Şimdi kötü tarafını söyleyeyim. Biz ikimiz de neredeyse 2 3 hafta kadar kullandık, hiçbir etkisi olmadı bıraktık. 3 4 ay kadar sonra ben orda şişesini gördüm, dökmemiştik hem tarifte su durup mayalandıkça daha çok etki eder diyordu. Ben her banyodan sonra diplere sıktım sudan, 2 hafta sonra şok oldum resmen. Psikolojiktir diye düşündüm baştan ama 1 ay sonra görüştüğüm herkes saçın ne kadar uzadı dedi 😅 göğüs ucuma gelen saçım 5 ay gibi bir sürede belime indi resmen, ve benim saçım kıvırcığa yakın dalgalıdır, uzadıkça kısalır yani kıvrıldığı için. Ona rağmen belime geldi 😃 sihir gibi..
Tarifi youtubedan bakın. Biz kabaca göz kararı yaptık. Bazıları pirinci haşlıyor bazıları sadece suda bekletip o suyu kullanıyor, biz haşlayarak yaptık. 3 4 ay bekletin suyu, o zaman etki ediyor ama biraz kötü kokuyor 😔 kokusu saçta hiç kalmıyor merak etmeyin. Çok sıkmanıza da gerek yok diplere her yerine 10 12 fıs yetiyor. Sonrasında durulamayın normal şekillendirip kurutun. Bir de biz suyu buzdolabında değil dışarıda beklettik, bir nevi sirke gibi düşünün. Umarım faydasını görürsünüz ♥️