Mom0909 Arkadaslar kehribar taşından kolye aldık uyurken cıkarmakmı gerekiyor gündüz veya gece uykusu ikisi içinde geçerli yani genel uykuda cıkartılmasımı gerekiyor.
MervEslinArden Mom0909 eli sürekli kolyede çekip çıkartma gibi bi durum varsa çıkart bacım ama takılı olduğunun farkında bile değilse kalsın benim sıpa uyku moduna geçince elleri hiç durmuyo koparacak korkusuna sadece bilekliğini ayak bileğine takıyom kolye hak getire
Zeynephatice Mom0909 ben uyurken çıkartıyordum unutursamda gece sürekli uyanıp bakıyordum arkadaşım kullanmış hiç çıkartmamış
miniktavsanim Mom0909 gündüz uyurken değilde gece çıkartıyorum ne olur ne olmaz diye korkyrm allah korusun bisey filan olsa o elini alsa sıksa filan
Mom0909 Tuba bi yerde okumustum bogulma tehlikesi olur diye cıkarın yazmıslardı birde kullanma kılavuzundada cıkarın yazıyor anlayamadım bende sürekli cıkarırsam nasıl faydası olucak acaba
Mom0909 Zeynephatice evett kullananlar öyle dedi hep olmadı gündüz kalsın gece cıkarayım aklım kalmasın ya 😔
metehanmom_ Mom0909 daha küçük diye mi acaba bilmiyor bizimki çok uzun da değil banyodan banyoya çıkarıyorum
miniktavsanim Mom0909 yapın bence çocuktur ne yapar belli olmaz bide gece uyuyrz bizde göremeyiz allah korusun
Mickeylover Mom0909 uyurken temas kesilmesin yazıyor ben çok inanarak almadım hatıra diye aldım ama uyurken ayak bileğine bağlıyordum başta öyle yapabiliriniz. Uyku tulumu içinde temas eder