Sudeuzum00 Kızlar 2 haftadır inanılmaz baş ağrım var ilaç kullanamıyorum emzirdiğim için baş ağrısı kaç günde geçiyor 🤕
Mariposa Sudeuzum00 covid misiniz? Eğer öyleyse doktorunuz zaten yönlendirir, değilseniz şiddetli baş agriniz varsa hiç olmazsa minoset kullanabilirsiniz emzirirken sorun olmuyor
hankardeslerr Sudeuzum00 Çok şükür benim bugün bitti karantinam. Ama son iki gün kala bende çok baş ağrısı çektim. Limon sıkıp için çok iyi geliyo, bide masaj yaptırın hafifliyor en azından, karanlık sesiz odada biraz uyuyun, geçmiş olsun 🌺
Songul_hamza Sudeuzum00 valla canım dün eşimin testi pozitif çıktı bnm öncesinde baş ağrım üç gn geçmedi boğaz agri. Oldu ama bn test daha yaptrmadim
Sudeuzum00 Mariposa hiç geçmiyor ama ağrı kesici içtim yeni geçmiyor geçen de içtim geçmiyor nasıl geçti kaç günde geçer
Tugcemiss Şuan o süreci atlatıyorum benim birkaç gün sürdü ama birden geçti masajla rahatladım uzun sürmez sanırım geçmiş olsun 🙏🏻
Tugcemiss Sudeuzum00 stres yapıp olumsuz düşünmeyin onun dışında dayanılmayacak gibiyse parol alın ben öyle yapardım
hankardeslerr Sudeuzum00 Ben ilaç kullanmadım, ilaç getiren sağlıkçı durumunuz ağır olmadıkça kullanmayın dedi 😊
Song Minoset veya parol kullanın onlar serbest zaten,kafanıza soguk buz tutun ıyı gelebılır.masaj yapın,parmaklarınızı tek tek sıkın