MinnakAsel Cicismoms tamamdır teşekkür ederim bende erken oturmaları gerekiyor sandım 😔 ilk çocuk ve cahillik pek fazla
Cicismoms MinnakAsel benimde ilk çocuğum bende çok uzulmustum arkadaşımın oğlunu görünce birde benim kizimdan küçüktü 1 ay sonra anladım zaman geçtikçe her bebek farklı büyüyor azıcık sabır lazım bize 😊
Karauzumum MinnakAsel aynı bebeklerimiz bizim de aynı oturttuğumda muhakkak arkasında oluyırum ya da oturma yastığı
becamemom MinnakAsel eğer oturmaya yeni başladıysa sürekli oturmasın ama, günden güne süreyi arttırın. Tabi hepsi zamanla olcak çok küçükler yavaş öğreniyorlar 🌸
MinnakAsel becamemom mama sandalyesinde oturuyo genelde bazen yere oturuyorum etrafını sarıp uzanmaktan nefret ediyo emekleme hareketlerimiz var ama otururken ama daha gücümüz yok sanırım :)
MinnakAsel Aryemus_3 evet gerçekten oyleymis benim çevremde oturan bı kaç bebek olunca endişe ettim ama içimi rahatlattiniz teşekkür ederim 😍
Aryemus_3 MinnakAsel rica ederim canım bende endiselenmistim doktora sormuştum oturt gezdir vs dedi her bebek farklı dedi
MinnakAsel Cicismoms kesinlikle öyle bizimki 3 aylıkken diş çıkardı malesef çok çok erken di ama anneyiz herşeyi çok çabuk istiyoruz sanırım oturuncada bu sefer ne zaman yurucek dicemm kendimi biliyorum 😂
kullanici_adi_yok MinnakAsel bence Hic takmayın benim bebeğim bi kaç günden 9 aylik olacak yeni oturmaya basladi ve hic dişi cikmadi daha. Her bebeğin gelişimi farklıdır.
MinnakAsel kullanici_adi_yok doğrudur kuzum yok şükür rahatladım daha da takmam kişi Allah razı olsun ❣️
Cicismoms MinnakAsel benimki 10 ay 1 günlük yeni yeni kalkıyor ayağa tutunarak inşallah sağlıklı bir gelişim tamamlarlar 😊😊
kullanici_adi_yok MinnakAsel ben de ayni idim komşumun bebeği 6 aylıkken oturdu biz 6 7 8 yok derken simdi yeni yeni tam anlamı ile oturuyor.
MinnakAsel kullanici_adi_yok hah evet bundan korktum acaba bı gariplik mi var diye kendi kızımla birlikte herşeyi iğreniyorum daha önce hiç bı bebeğin gelişimine dikkat etmemiştim şaşırıyorum garipsiriyorum alışıyorum bilgi ediniyorum
Anne1254 MinnakAsel yani biz şu an 4 ay 18 günlüğüz kucakla oturtabilirim değil mi 5 ay 🌜 şduphnda yani artık 6 aydan gün alınca mama sandalyesi dimi yanlış anlamadım
MinnakAsel Anne1254 ben doktora sorup oturmusttum kucakta 5.5 felandi mama sandayelsine koydum baya diklesmesine sebep oldu açıkçası