Mavismila Sabah sağ göğüs 60 cc sol göğüs 65 cc Aradan 2 buçuk 3 saat geçti tekrar sağdım biri 30 diğeri 40 cc çıktı tekrar aradan 2-3 saat geçti yani şimdi sağdım biri 30 diğeri 20 cc çıktı 😒😒sizce de az değil mi bebeğim 23 günlük
yavrularim123 Mavismila gayet iyi bebek makina gibi değil çok çekiyor doyar zaten 30 CC yemesi yeterli su an onun için.. güle güle büyütün bebeğin izi
Eta21 Mavismila benmd eöyle 21 günlüpüz bizde basen 30 bile zor çıkıyor mamayla destekliyorum mecbur aç kalmasın diye iki saatte bir 60 cc mama veriyorum
MERIC_10 Böyle düşünme o bile sütünü azaltir aç olsa o durmaz cnm istersen eczaneden bestlak damla al kullan işe yarıyo yani bende yaradı en azından
Mavismila Eta21 ben günde sadece 1 defa mama veriyorum kendi sütümü ikisini sağıp veriyorum yetiyor sapınca duyuyor sma emince sanki yeteri kadar içmiyor gibi hep huysuzlanyır çünkü
yavrularim123 Eta21 denemiş biri olarak söylüyorum iki satte bir 60 verirsen bı sure sonra emmek istemiyor mamaya alışıyor ..30 verip sonra emzirmek daha iyi oluyor süt uretimide artıyor
SertapHilal Canım sağdığın süt kendi sütünün miktarını göstermez. Bebek daha fazlasını emer. Yani sağdığında 40 cc çıkabilir ama senin sütün bu kadar demek değil bebeğin en az 60-70 cc emebilir