Ruya_Hayal Kızlar 2 gündür bebeğim çok gazı vardı metsil masaj fln yaptım fayda etmedi bende yukarıdaki linkteki çayı aldım bu aktarın tavsiyesi üzerine şükür adeta bütün gazlardan kurtulduk rahat ca uyudu🤗🤗 Benim bebeğime fayda etti belki size de eder🤗🤗
hayalperestbirealist Ruya_Hayal bebeğiniz kaç aylık ? Gaz için bu tarz çaylar çocuğunuza dokunabilir aktar değil de sadece doktor tavsiyesine uymanızı tavsiye ederm. İçinde muhtemelen rezene papatya şeker vs vardır. Bana verseniz ben bile uyurum
[silindi] 4345Ada üşenmedim baktım içinde sinameki kişniş rezene meyan kökü anason var. 1 aylık bebeğe veriyor bunu. 😳 doktorlar basbas bağırıyor Asla bitki çayı vermeyin diye bu bitki çayının kombosu kabızlık için kullanıyor insanlar. 1 aylık bebek bağırsağındaki uzun vadede kimbilir ne gibi zararı olacak
_tospikannesi Ruya_Hayal canım kendin mi içtin bebeğe mi verdin. İçerisinde hangi bitkiler var senın bebişin kaç aylık ☺️
hayalperestbirealist Ruya_Hayal farketmez iyi uyudu demişsiniz ya o yüzden dedim anladım sizin gaz için verdiğinizi. Gaz masajı ve banyo bebeğinizi rahatlatır ama çok gazlı bir bebekse tek çaresi zaman. Bu tür çaylar vermemenizi öneririm, zararlı olduğunu söylemeye çalışıyorum karar sizin 🤷🏻♀️
MasalsMommy Ruya_Hayal Kuzum 1 aylık bebeğe bu tarz çaylar verme. Sen kendin tüket senin sütünden ona geçer zaten. Böyle çaylar için çok küçük bebeğin. Sonrasında başka problemler yaşarsın allah korusun
hirazls Eda-Ece Burda Bazıları gerçekten şaka gibi yıl olmuş 2020 şu hale bak😁😁 1aylık bebeğe verilene bak vallaha pes
[silindi] Eda-Ece ben kimseye cahil demem kolay kolay ama bu alası. Başka birine de bebeği yemek yesin diye çizgi film açıyomuş onu önermiş. Allah akıl fikir versin.
becamemom 1 aylık br bebek sürekli memede olur. Sürekli bu çaydan mı içiyor 😳 1 çk 2,5 ml. 4 kez verseniz bile 10 ml yapıyor 😳 hiç doğru bulmadım üstelik bir de buradan öneride bulunuyorsunuz 🤦♀️