Mirzam Sevgili anneler 3,5 aylık oğlum var şuana kadar anne sütü ile beslendi ama sütümde azalma oldu günde iki sefer vermek koşulu ile mama takviyesi yapacam hipp ile sma arasında kararsız kaldım önerileriniz neler
Egeliii Mirzam aptamil bebeğimi kabız yapmıştı hipp organik combiotik kullanıyoruz çok memnunuz kakası normal kilosu normal tavsiye ederim
Mrvmuaz Sma optipro ya da golden goat onerimdir. Az verecekseniz golden goat pahalidir ama keci sutu olmasi hasebi ile alerjen durum riski yoktur.
Mirzam Egeliii bebeğim anne sütümde bile kakasını fitil vermeden yapmıyor umarım mama ile aynı sorunu yaşamam kendi kendine yapar 😔
Mirzam Gizemlina3410 Aptamil burda yazanlar gazı yaptı falan demişler sizde olmadı mı benim bebeğim çok gazlı mesela
Gizemlina3410 Mirzam hayır olmadi benım bebeğim kolikti 9 aylık hala durduk yere ellerini sıkıp ağlamaya başlıyor ellerimiz hala yumruk atamadi kolikliğini😀 ama aptamilden çok memnunum severek içiyor
Mirzam Egeliii canım ben de bunu aldım bugün hazırlanışında sıcaklık 40 50 derece diyor onu nasıl ayarlayacam