BombastikTurta Arkadaşlar oğlum 7 ay 15 günlük sürekli yapmama rağmen bu tarz hareketlerden hiçbirini yapmıyor ve ben yapıncada sadece gülüyor sizinkiler ne alemde nasıl yaptirabilirim hergun deniyorum yapmiyor bu bir gelişim geriligimi
Seherronya BombastikTurta gelişim geriliği değil. Bazı bebekler erken yapar bazıları geç yapar . Benim kız yanlış hatırlamıyorsam 8 aylık gibi yapmıştı.
Poncikbirannis BombastikTurta gelisim geriliği degil. Alkisi 10 aylıkken yapmisti bay bay 1 yasindan sonra. Suan 26 aylık şarkılar söylüyor gelişimi gayet iyi
Balkizlarim BombastikTurta her bebek farklıdır canım takmayın kafaya doktoruna danış ama normla ben kendi kızlarımdan biliyorum hepsi farklı farklı yaptı 💜🙏
Arastirananne44 BombastikTurta benim kız dokuz Aylıkken yaptı bay bay ve alkış şimdi on aylık işaret etmeyi yeni keşfediyo
BombastikTurta Poncikbirannis teşekkür ederim canım burda çok erken aylarda yapanlar okuyunca insan acabamı diyor
Balkizlarim BombastikTurta aynen ama gülüyor diyosun hosuna gidiyo ve anliyo canım zamanla yapacaktır sen hep tekrarla 👍😍
Liyalio BombastikTurta benim kizim da 7 aylıkken başladı bunsalri yapmaya şuan 8 aylığı aba gel gel alkış bide elleri havaya kaldırıp salıyor oyun muş öyle 💁♀️😇😂
Vera1810 BombastikTurta daha cok ufak canım benim kızım 9 ayda baybay yaptı alkısı osman aga güreşi gıbı hareket ediyordu gel gel yapmıyor ben kendım yapmadım hıc. Şuan 13 aylık alkısı ve baybay ı Yenice dogru düzgün yapıyor
kubosunatlasi BombastikTurta siz yaşıtlarınızla aynı becerilere mi sahipsinizde bebeğinizden öyle bişey bekliyorsunuz ? Her bebeğin gelişimi farklıdır bebeğinizle ilgili en doğru kararı sizi takip eden doktorunuz verir burda anca moralinizi bozarsınız..
Smnl BombastikTurta 9 aylıkken by by 10. Ay alkış gel gel henüz yapmıyor 11. Aydayız. Zaten 8.-9. Aylarda başlıyorlarmış ben araştırmalarımda öyle gördüm.
Misskokulum BombastikTurta 14 aylık sadece alkış ve bay bay yapıyor henüz gel gel yapmayı bilmiyor erken bence