Y0696 Anneler kalça ultrasonu kaçıncı ayda çekiliyor ve hangi bölümden almamız lazım çocuk sağlığı ve hastalıkları mı?
Merve-miray Y0696 40 günlükken devlet hastanesinde çocuk sağlığı bölümünden randevu almıştım. Doktor bizi yönlendirmişti ultrasona
Annebalisi Biz 2 aylıkken çektirdik evet önce çocuk sağlığından randevu aldık, doktor istek yaptı gidip ultrason için ayrı randevu aldık tabi devlete götürdük biz özellerde daha farklı olabilir.
Totisinannesi Bende randevu aldim fakat bebegim 3 aylik oluyo ozaman. 12 ocak tarihine verdi. Bi sorun olur mu sizce .?
AfraMina Totisinannesi bizde 3 aylıkken yaptırdık kalça ultrasonunu bi sıkıntı olmaz 2 ayı doldurunca bakıyorlar zaten
Aynaz55 Totisinannesi bize sağlık ocağı 40 ile 60 gün arasında götürün demişti yarın 60 günlük olcaz özelden çocuk doktorumuza aldık randevu o yönlendirceğini söylemişti .
Basulpete Genelde 2. Ayda yapılıyor ama dikkat edile husus bebeğin 5 kiloya ulaşması. 5 kilonun altında olunca çekilen ultrason yanıltıcı olabiliyor. Genelde 2. Ayda 5 kiloya ulaşıldığı için 2. Ay çekiliyor.
Merve-miray Y0696 Kilo şartını bilmiyorum ama 1 ay 10 günlükken 4.800 gramdı. Sağlık ocağında ki ebemiz kalça usgesini 40 günlükten sonra yaptırabilirsiniz demişti