PrensesAlin Bugün ikinci ay aşımızı olduk.. verem, kpa,karma aynı anda yapıldı.. herkes mi aynı gün yaptırdı bu aşıları? Çok ağır geldi sanki sürekli katıla katıla ağlıyo uyumuyo etkisi ne zaman geçer😔 ateş için dolven verdim şükür ateşi çıkmadı sabahı nasıl ederiz bilmiyorum ama 🤷🏼♀️
Ysf PrensesAlin Biz De dün yaptırdık ateşe baktım sürekli çok şükür çıkmadı ama huzursuzdu bir çay kaşığı calpol verdim gelince koluna dikkat et canım öyle derdi bana ebe
Fatmaasel PrensesAlin 2 gün oldu ası olduk o gün biraz ateşlendi şurup vermeden düştü biraz huysuzluk yaptı ama çok değil iyi durumdayiz korkutugum kadar değil her bebek aynı etki göstermez 38 buçuğa kadar çıkan ateş normal sayılıyor geçmiş olsun
SevcanEbrar PrensesAlin ateşi çıkmadan birşey vermeseydiniz keşke doktorlar bağışıklık kazanması için verilmemesi görüşünde
Dygtlh Aynn canm öyle oluyor üç aşı birden yapılıyor ateşine dikkat et 4 5saatte birde parol ver çok ağladıkça yada calpol ver geçer ya
PrensesAlin Dygtlh teşekkür ederim cevapladığınız için gerçekten endişe etmiştim farklı günlerde yapsalar keşke 😒 ertesi güne de çok huzursuzluğu oluyo mu
Dygtlh K PrensesAlin biraz olabilir canm bende hemşireyim ama üç gün suya değdirme bide kola vurduğu tetanoz aşısı uğraşma kabuk bağlar yara tutar hiç oynama
PrensesAlin Grkemyktas bizimde öyle oldu vurulan aşılar ağır aşılar hepsinin aynı gün olmasına üzüldüm 😒
PrensesAlin Ysf bizimde çok huzursuzluk oldu canım ateş 37,8 oldu dolven verdim bende 5 saat arayla 3 kez .. bugün kolunu kaldırmakta zorluk çekiyo sanki aşı olan sizinde öyle mi
Zeynep2304 Bizde dün yaptırdık çok ağladı kuzum calpol verdim şükür buhün daha iyi geçmiş olsun size de
PrensesAlin Dygtlh çok teşekkür ederim ikinci gün de ateşinin yükselip düşmesi nöbet nöbet normal mi acaba
PrensesAlin Fatmaasel teşekkür ederim evet biz aşıları ağır atlatıcaz sanırım zaten hassas bi bebek sizede çok geçmiş olsun
PrensesAlin SevcanEbrar evet ama dayanamadım çok ağladı 😔 ateşide 37,8 i buldu korktum 5 saat arayla 3 kez verdim
Busra38 PrensesAlin bizim kiz bir hafta agladi artik huymu oldu diye dusunmeye basladik ama sukur oda gecti 2 bacak bir koldan vuruldu
PrensesAlin Busra38 evet ya günde bi saat tutturdu o saatler gelince hiç susmadan ağlıyo geçer inşallah kısa sürede canım
Cinarege_ PrensesAlin Allah o aşıyo bildigi gibi yapsın bebegimn bütün düzeni bozukdu ates korku huzursuzluk. O gunden beri hergün yeni bir skntımız oldu.her cocukta bir olmuyor malesef bazıları skntısız atlatms
PrensesAlin Cinarege_ evet bazıları sadece uyku yapmış 🤷🏼♀️ Ama biz hiç onlardan olmıycaz sanırım 😒 bizdede korku tepkilerde hassaslık oluştu canı yanacakmış gibi
Bereninannesi PrensesAlin yaa yazılanları okuyunca cok korktm zaten kolık bı bebısım var bıde aşı huzursuzluğu olursa nasıl olucak 😫😫
PrensesAlin Bereninannesi ben ilaç vermeden yapamadım çünkü benim de kolik bebeğim var ve süt alerjisi üstüne oldukça huzursuz bi bebek zaten 😒