Aysenes Kbrackn benim oğlum da da vardı idrar koyudu bide kokuluydu bide ateş yaptı bikere hastaneye götürdüm tam zamanında gitmişiz idrar yolu enfeksiyonu cıktı carsamba girdik bugün cıkıyoruz inşallah
Karaoglannesi Kbrackn benim bebeğimin de bezi kokuyordu kesin idrar yolu enfeksiyonu oldu dedim tahlil yaptırdım temiz çıktı sanırım kullandığım bezin kendi kokusu
Fatmaaa_klnc İdrar yollarında enfeksiyon olabilir bir doktora götürün bence allah korusun varsa eğer kana falan karışır sıkıntı çekersiniz…
Kbrackn Karaoglannesi molfix puresoft kullanyrm 3 gundur byle dogdugundan beri ayni bezi kullanyz aslnda bklm yarn nolck
Alinaninannesi Kbrackn canım inşallah enfeksiyon yoktur ben de molfix kullanıyorum doğduğundan beri bi ara canbebe aldım çok beğendim ama yine molfix sipariş etmiştim kullanıyoruz ama hep ağır bi koku var. Canbebe de böyle koku olmuyordu
Kbrackn Alinaninannesi bugun gittik doktor muane de birsey yok dedi ama tahlil istedi yaptik eve geldk ckdi sonuc bakdik enfeksiyon var yarn esim gidicek sonuc icin ilac yazicak buyuk ihtimal allahdan cok yuksek dgl baslangic