MDLA Çok dertliyim çok düşünceliyim kendimden nefret ediyorum artık eşimle hergün tartışıyoruz artık kendimi durdurmam lazım susmam lazım kötü konuşuyorum şerefsiz diyorum köpek diyorum nasıl susicam bilmiyorum yüz felci geçirdi diyor hep senin yüzünden o beni aldatı felan bir sene önce bir ay önce Almanya’ya geldik daha genciz 23 yaşında bende 21 yaşındayım kendimi susturmam lazım benim yüzümden felç geçirdi dün ağladı konuştu ağır konuşuyorsun dedi ne yapicam bilmiyorum 😭bana akıl verin nasıl çeneme hakim olicam ailes arayıp bana laf atiyor ben kendimi onun için öldürüyorum ama kavga anında kendimi tutamiyorum
Mom8 MDLA aldattı felan derken 🤔 gerisini okuyasım gelmedi. Ya çekip gidecektiniz ya da susacaksıniz. Ayrıca felan diye yazılmaz o kelime
kar_kristali Aldattıysa sinirlenmeniz gayet normal bir durum🤷♀️Allah yuvanıza huzur ve mutluluk versin.. Duadan başka elimizden bişey gelmez
Haciscan MDLA yani çok yanlış eşinize küfür etmeniz ki erkeklerin ağrına gider böyle şeyler o yüzden küfür etmemeye özen gösterin. Kavga sırasında odanıza gidin telefonla vs uğraşın kafanızı dağıtın umursamamaya çalışın yada mutfağa geçip kendinize iş bulup onunla uğraşın inan çok işe yarıyor ben hep öyle yapıyordum hala da yaparım sakinleşince içeri geçerim
elifsezer_ MDLA Bence bir psikiyatristte gidin tedavi olun.Yani sinirlerinize hakim olabilmeniz için.Eminim faydası olucaktır.Doğumdan sonra çoğu kişinin sinirleri bozula biliyor.Kızım doğduktan sonra sinirlerim harap olmuştu. Sudan sebeplerden kendi kendime sinirlenirdim.2 ay tedavi oldum.Çokta faydası oldu.Okadar sakin biri oldumki.Sizede tavsiye ederim.
gozde__ MDLA aldatmak falanla felanla geçiştirilecek bir şey değil 😱 Bence sende de etkisi olmuş bak kendine halim olamayacak kadar psikolojin bozulmuş . Unutamıyorsan ayrılacaksın yok ben affettim diyorsan kendini düzelteceksin psikolojik destek olacaksın artık Online da eğitim varmış nasılsa
Sariiannee MDLA Adam seni aldatmış ama sen hala senin yüzünden mi yüz felci geçirdi sanıyorsun? Bir de bunun için üzülüyor musun? Susman mı lazım yani? 😂😂😂Acınası bir komikliğiniz var.
GoGirl MDLA aldattigini unutamiyosundur o yuzden disa vurum oluyodur ama belli ki afettmissin unutmaya calis yapamiyosan evlilik terapistine gidin
Sariiannee Mom8 Yani adam hem aldatıyor hem de kadının konuşmasından şikayetçi ki kadın ne yapsın aldattığı için ödül mü verecekti??? Ayrıca kadın da hem aldatılıyor hem susmam lazım ,benim yüzümden felç oldu diyor.Yani ikisinin de durumu iyi değil.
Mom091 MDLA ne kadar üstün körü yazmışsınız aldattı falan diye. Hayret ediyorum böyle şeylere vallahi
Annesirintugceuzun MDLA Bence siz ağır konuştuğunuz için değil, sizi aldattığı için yüz felci olmuştur. Başka bir açıdan bakın . Evliliğinizde sadakat yok, saygı yok, sevgiden de şüpheliyim. Birbirinize iyi gelmiyor gibisiniz. 🤷🏻♀️
Mom8 Sariiannee kesin kocası bunu suçlu olduğuna ikna etmiştir. Senin çenen yüzünden seni aldattım yetmedi felç oldum falan. Yaşlara da bakınca 2 ergen aynı eve girmiş birbirini yiyor diye düşündüm. 20 li yaşların başında herkes evlilik olgunluğuna ulaşamıyor malesef.. Çocuk varsa üzüldüm telef oluyordur ikisinin ortasında…
Eceannee MDLA ne kadar normallestirmissiniz aldatmak kelimesini şaşırdım az bile aldatana o dediğin laflar fazlaisni hak ediyor.