elifinannesi53 Kızlar eşim bebelac bulamadığı için bimdekı bebevitayı almış kızıma da denedim içti ama vermeye korkuyorum sağlıklı mi sizce içtikten sonra biberonda yağlı bi tortu bırakıyor korkutuyor bu beni içinde çok değişik yağlar var sanırım
Betulcoban elifinannesi53 ben kullaniyorum canim Bebelac kullandim kabiz yapti hip faln bicok marka denedim ama bebegime yaramadi bimin mamasini duymuştum deneyim bi dedim 5 6 ay olcak onu kullaniyoruz memnunuz biz cok,,,herhangi bi sıkinti olmadi..
elifinannesi53 elifinannesi53 içmesine içiyo çocuk ama içeriği temiz değil sanırım palm yağı var yazıyor 😒
Esmasultan Kesinlikle kullanmayın çok zararlı içerikler var oalm yağı gibi. Bu üründe Laktoz haricinde Nişasta, Maltodekstrin ve Glikoz şurubu gibi ilaveler yer almaktadır.
yavrularim123 Esmasultan palm yağı hipp marka ve ama marka mamalarda da var malesef şu an elimde ikisi de var olmayan yok galiba 🤔
Ygz30 O mama hipp tarafından üretiliyor.Arkasını olursanız görürsünüz.Hipp en iyi mamalarda başı çekiyor.İnşallah bebişimizede yarar🙏🏻
elifinannesi53 Ygz30 okudum canım bende hipp diye vereyim dedim ama bunun içeriği pek temiz gözükmüyor