Annesininprensesi Kızlar bugün doktora kontrole gittim korunma yöntemine vidalı spiraller var dedi ondan al takalım istersen dedi daha iyiymis digerlerinden koruma oranı yüksekmiş aranizda bu spiralden takılan var mı?
Cicekimftm Annesininprensesi salı günü gynefix boncuk sprial taktıracağım. Daha önce mirena ve normal sprial taktırdım yaramadı çıkarttım. Şimdi taktıracağımın yan etkisi en az oylanmış.umarım iyi gelir. Pahalı ama değer inşallah
Annesininprensesi [bilinmeyen] %99 koruma sağlıyor dedi doktorum ve internetten araştırdım yan etkisi olmuyormuş hormonlara falan yeni nesil koruma yöntemi yazıyor
Ceya Annesininprensesi takipli bir çocuk Dr var ise ona haber vermenizi öneririm . 24 saat bilinç takibi yapmak gerekli .
FerideguL Yeni çıktıysa belki taktıran yoktur canım az daha bekleuelim post yukarda kalsın ınslalah taktıran vardır da bilgi verir bizede
ikizlerinannesi Annesininprensesi benim doktorumda bu vidali sprailden bahsetti canim ama cesaretim yok acikcasi normal spraili bile taktirmayi gözüm kesmiyo dogumda cati muayeneleri beni cok yıpratti nasil yapicam en ufak bi bilgim yok 😥
Annesininprensesi ikizlerinannesi benim de öyle ama sürekli ya hamile kalırsam diye korkmaktansa bir çözüm bulmam lazım benim gözüm doğumdan korktu çatı muayenemde bir sıkıntı yaşamadım kendini kasmazsan acımıyor
Annesininprensesi ikizlerinannesi ikisi de aynı takılması farketmiyor dedi doktor çok kısa sürede takıliyormus
Asiveela Cicekimftm ben de birkaç yerde okudum boncuk spirali ama adetliyken mi takılıyor acaba normal dönemde taktırabilir miyiz bir de ne kadara taktıracaksınız