Zynphafsa Gz122 çok sağlıklı değil sanırım süte karışıyor sonuçta bnce biraz daha dayanın emzirme dönemi geçene kdar
dontsleppyunhappy Gz122 bende tam bilmiyorum ama biri yazmıştı, oda alkol içtiği için o sütü sağıp atılıyormuş, ondan önce istersen bebeği besle, yedek sütte sağ.
Zehratzg Gz122 kesinlikle kullanma kullanıyorsan da 1 bardak kafi ve ıctıkten sonra 90 dk emzrımemen lazım hemn cocuga gecıyo Allah etmesin
GamzeNazli35 Bir bardak olmak şartıyla içilebilir yazmıştı geçen biri. Ama ben bilmiyorum o yüzden kendi fikrimi söyleyemiyorum.
Agg0207 Gz122 içtigin herhangi bir hap bile süte geçiyor alkolde aynı şekilde ne gerek varki yani bebeginin rızkına böyle birşey yapmaya
vebebek Gz122 bebeginizin ayi da önemli sanırım ama 1 kadeh şarap içilebilir belki, sonrasında 3 saat emzirmeyip sağıp atıyorlar sanırım o sütü
Yelizerd Gz122 düşük alkollü içeceklerden 1 kadeh içebilirsiniz. Ara sıra olduğu için sorun olmayacağını söylüyor pek çok doktor. Emzirdikten sonra içerseniz garanti olur, ben öyle yaptım.
Mom9 Gz122 bence arama yerine alkol diye yazın bir sürü post var. Şarap ya da az alkollü bira içebilirsiniz o da bi kadeh sadece. Burda şimdi bir sürü kendini bilmez saçmasapan yorum yapar. Keyfiniz kaçmasın
Basakimo Gz122 Geçen yaz 1 kadeh şarap içmiştim açıkcası sağarım diye düşünüyordum. Bebeğim uyanınca emzirmek zorunda kaldım. Bişey olmadı. Düşük alkollü içkiden bişey olmaz. Tabi bu benim görüşüm. Buraya yazıp da morelinizi bozmayın en iyisi google sorun. Siz sanki dini buyutunu sormuşsunuz gibi gelip alakasız bir sürü yarım yapacaklar..
Larakusunannesi Gz122 hamile iken sigara kullanan nice arkadaşlarımız sigara alınca binlerce hakaret yiyiyor ama emziren anne alkol almak isteyince şu kadar içebilirsin deniliyor. Birde linçlemeyin deniliyor. Arkadaş biz ağrı kesici içerken tedirgin oluyoruz siz alkolün tek bir yudumunu dai nasıl isteyebiliyorsunuz. Bebeği emmiyor diye sütü olmuyor diye Allah’a yalvaran ağlayan analar varken ; sizlerde süt var ama kafa da alkol mantığı geziyor. Linçliyorum. Sen şimdi buraya sigara yazsa idin neler neler denilirdi ama alkol normal geliyor. Pes valla.! Diyecek kelimem yok. Allah affetsin .
HandeSs Gz122 Yani bence kendinizden yanlis birsey oldugunu farkindasinizki bastan linclemeyin drmissiniz. Aklim almiyor.. Yinede saygi duyayim yediginizkuru fasulyenin bile gaz olarak benrhe etki ettigini dusunursek alkolude siz dusunun