turansmom Miranmt biogaia kullandım yanındada metsil kullaniyorum cunku biogaia biraz zaman gectikten sonra etki göşteriyor
Leylaaa93 Miranmt ilk yazdığınız gaz danlası olarak geçmiyor bağırsak düzenleyici bir nevi o yüzden bizde bir işe yaramamıştı, sab simplex kullandık baya faydası oldu tavsiye ederim
Metesmom Miranmt İkisi bir arada kullandım işe yaradı. Biri gaz giderici öteki bağırsak düzenleyici pirebiyotik
HappyArasMom İkisinin özelliği aynıymış eczacı eşime söylemiş , ben normalde biogaia kullanıyorum , sab simplexi yeni aldım bugün deneyeceğim
HappyArasMom Biogaia ve nurse harveys i aynı anda kullanınca bebek çok fazla kaka yaptı o gün , ben de nurseyi iki defa vermeye başladım
Leylaaa93 Miranmt bilmiyorum ama sab simplex en etkili olanı doktor en ağır gaz damlalarından biri olduğunu çok gazlı bebeklerde önerdiklerini söyledi hatta. Bence kullanmaya devam edin etkisi ortaya çıkıcaktır
HappyArasMom Sab simplexi de denedim ama biogaia daha iyi geldi , biogaia yı dolapta muhafaza etmek gerekiyormuş
Balkizim90 Miranmt sapsimplex hic isimize yaramadi. Aguline adinda butkisel surup cok ama cok iyi geldi.