Cduru Merhaba, 40 günlük bebeğim var ve sütüm azdı zaten en başından beri şimdi tamamen kesildi. Yiyecek içecek önereceksiniz biliyorum ama herşeyi denedim. Sütü geri getirebilir miyim daha çok küçük en azından 3-4 ay emseydi 🤦🏽♀️
123melike_ Cduru canım bestlak süt damlası. Humana still tee emziren annelere özel çay kuru incir dut kurusu dereotu da süt yapıyor ama bebeğin daha küçük gaz yapabilir. Bol su bide kayusı kompostosu inşallah işe yarar birde bulgur pilavinı çok ye oda yapıyo süt ❤️
Angars Cduru tahin helva gazi yoksa findik ceviz tahin pekmez birde hummana stil tea eczanelerden guzel cay yapiyor olmadi instagramdan dilruba hanimin cayini herkes övüyor 🙋
02022020 Cduru bolbol su papatyarezene Melisa demleyin için tahin helvası pekmez kuru incir kurudut (kayısı hoşafı yapın şekersiz ve taneleri blendırdan geçirin ) hergun yeşil salata taze soğan kıvırcık roka yapın gazlı olmasın diyede tane kimyon demleyip için Boza salep bunlarda sütü arttırıyor
Cduru 123melike_ hergün bulgur yiyorum neredeyse taze soğan milk tea kompostolar ve bol bol su herşeyi denedim 🙁 gün içerisinde 10 cc bile çıkmıyor sağıyorum
123melike_ Cduru sağlık ocağındaki ebelere sor o zmn canım bi . Seni çok iyi anlıyorun 6 ay önce oğluma doğum yaptım. 6 ay ite kalka sütümü çoğalttım bazen azaldı. Hiç birimizin şakır şakır sütü gelmio emin ol 👍
02022020 Cduru gelmeyecek demeyin emin olun gelmese benim gelmezdi 10 gün küvözde kaldı 5 gün sadece 1 damla süt geliyordu ağlaya ağlaya bi çay kaşığı çıkarıyordum 2 saatte bir hiç pes etmedim hatane tipi sağma makinasıyla sağdım bebeğime saat başı verdim Allah büyük geldi sütüm 10 aylık olacağız maşallah mama kullanmıyoruz 🤲
Cduru 123melike_ emmek istemese kabullenicem de emmekte istiyo mama yemesine rağmen ondan üzülüyorum zaten 🙁
Beti2734 Cduru önce emzir sonra mama ver kaşıkla emdikçe geliyo süt bırakın bol bol önce emsin 2damla bile yararı tartışılmaz kalan açlığını mamayla tamamlasın nane maydonoz çorba türü e bebekte prolant die kola türü içeçek var tarçın demle rezene iç anason iç ama tekrar dıyorum önce emzir
123melike_ Cduru aynen canım bende öyleyim inan. Meme reddi falan olsa dersinki kendi emmedi ama böyle emmek isteyip de doymayınca insan üzülüyor bende wsüt çoğaltma çabalarındayım 😃
Beti2734 Beti2734 hep bana emdikçe süt gelir dedıler o yüzden emiyo dedınız bırakmayın 🥰 inş bol bol sütünüz olcak
Haticezd Tek ve en etkili çözüm emzirmek veya sağmak ayrıca bol bol duş beyaz sabunla masaj elektrikli pompa kullanmayın ama mochi pompa kullanıyorum ben ve bir harika arttı sütüm çok onun da sayesinde
Liva90 Haticezd canım neden elektrkli pompa kullanmayn dedin instgramda emzirme danışmanı var dilruba hanım bayağı tanınmış ve başarılı bir danışman özellikle elektirkli pompa diyor
Ogullarinaasikanne Cduru canim herseyi denedim ben bestlak damla laktamax tablet maltana ebebekte satilan kurudut hosafi dereotu ve en onemliside pekmezli su bana cok iyi geldi bir bardagin ¾ u kadar pekmez uzerine su koyup uc kez ictim ozelliklr ac karnina gece yatmadan goguslerim sizlardi sutten deneyin bir umarim gelir stres yapmayın sütünüzü oda azaltir canım
Ediseymenatay Cduru valla en ucuz en kolay en etkili şey Su net günde iç 3-4 lt süt bal gör farkı her emzirme öncesi sonra 1 bardak su nasıl güzel sutun olur inanamazsin benim çoğu zaman gün içinde sut birikmiyor sürekli emzirdiğim için ne zaman su içmeyi arttirsam tişörtum ıslanıyor eskiden şeyler vardı bı kase toz şeker verirdin sana bı pamuk şeker yapıp verirlerdi 😂 aynen o hesap ❤️
02022020 Cduru siz inanın pes etmeyin emzirin gelecek artacak 👍 inanmak başarmanın yarısıdır bolbol sütlerimiz olsun inş şu virüslü günlerde 🤲