BalkizimBaloglum2 Varmi sıralayan biyerlere tutunup.kalkan ama habire düşüp oraya buraya carpan kizim 9 aylik tutamıyorum heryere tutunup kalkıyor yürümeye çalışıyo ve küt düşüp kafasını carpiyo habire artik yüreğim ağzımda korkudan 😨
Asafeymeninannesi BalkizimBaloglum2 Ben 2 numaralı oğlumu emzirirken büyük oğlumun peşinden koşar dururdum 🙄😅 zorlu süreçlerdi ☺️ Sonradan akışına bıraktım. Nereye kadar peşinden koşabilirdim ki. İnanın akışına bıraktıktan sonra daha iyi yürümeye başladı
angelfish BalkizimBaloglum2 hıc bır sey yapamazsınız 😂 sız haklı olarak korumacı davranıyorsunuz ama oda dogası geregı yurumeye kesfetmeye calısıyor 🥰 bırr tosbıkte bende var ele avuca sıgmayan sureklı yurumeye calısan bırde benımkı burnu uzerıne dusunce burnu kanıyor 😔 yuregım agzımda geziyorum
Selinsu1 BalkizimBaloglum2 gerekli guvenlik onlemlerini al gerisini birak ona kalmış. Benimkide günde 10 kere kafasini carpiyo vuruyo düşüyo pesinden ne kadar kosabiliriz allah korur onlari
tosbigim11 BalkizimBaloglum2 maşallah 🧿 bnm oğlum da 13 gün sonra 10 aylık olcak tutunup kalkıyor söyle azıcık ayakta duruyor bazen ama pat düşüyor 🤭
BalkizimBaloglum2 Bende bıraktım aynen ama cok düşüyor biraz önce düştü kafasını carpti morardı biraz biraz agladi ondan sonra devam kaldığı yerden neyapacagimi şaşırdım 🙄