Mirayoguz Aysun__ aynı benim oğlumda öyleydi istediği herşeye emekleden ulaşabiliyordu sanırım emeklemicek diyodum artık umudu kesmiştim 10 aylıktı emeklemeye başladı. 15.5 aylıkta yürüdü
_yaseminturann Mom9 ya işte hep bu toplum baskısı ay dönmedimi emeklemedi mi yürümedimi diye diye annelerin psikolojisini bozuyorlar 🤦🏻♀️
_yaseminturann Asafeymeninannesi ya işte hep bu toplum baskısı ay dönmedimi emeklemedi mi yürümedimi diye diye annelerin psikolojisini bozuyorlar 🤦🏻♀️
Asafeymeninannesi _yaseminturann Bende o süreçlerden geçip çokça kafaya taktım. Zararı hep bana oldu ☺️ Herşeyi akışına ve zamana bıraktım. Umursamamak en güzeli ☺️
_yaseminturann Asafeymeninannesi kesinlikle suan o yollardan ben geçiyorum bebeğim prematüre düzelirmiş 6 ay 4 günlük doğalı 8 ay 17 gün oldu en basından beri hep bir eleştiri :)
Asafeymeninannesi _yaseminturann Sağlık mı ? Sağlıklı elhamdülillah 🤲🏻🌸 O halde neden büzemediğimiz ağızlardan çıkan sesleri kafaya takıyorsunuz ki ? ☺️
_yaseminturann Asafeymeninannesi takmıyorum aslında sadece artık çok sıkıldım herkese tamam deyip geçiyorum :)o benim minik savaşçım ne yollardan geldi bana 🖤
Bodurtugce Aysun__ benim kızım da 9 buçuk aylık emekleme yok kafasını yere surte surte popo havada ilerliyor ama ayağa kalkıp desteksiz durabiliyor ve tek tük adım atıyor o yüzden birşey demiyorum olmayınca olmuyor 😂
Zehraasya Aysun__ bacim emekler yurur hc merk etme 😁😁 bizmkide 15 aylikken yurudu bu cocuk yurumez fie dert yakınıyodum😁😁