seyda06 Merhaba hanımlar oğlum 7 aylık oldu ama hala emeklemiyor yüz üstü yattiginda geri geri sürünüyor ama çok değil arada sizin bebekleriniz 7 aylıkken neler yapıyor bilgi verir misiniz
Oyku34 seyda06 merhaba benim oglusumda 7 ay 17 gunluk benimki de ayni daha dönmüyo bile yuzustu durmayi sevmiyo yurutece koyuyorum onu seviyo kendino ittiriyo
Aysen58 seyda06 benim bebeğimde 7 aylık emeklemiyor arada kendisini öne doğru ittiriyor. Ama emekleme yok. Dönebiliyor kendi kendine. Önceden yuvarlanarak ilerledi şimdi onu da yapmiyor.
Hasderluna seyda06 7 aylık kızım emeklemiyor hatta hiç o taraklarda bezi yok 😂 ben de emeklememişim normal yani bazı bebekler sevmiyor
Asafeymeninannesi seyda06 Büyük oğlum 13 aylıkken emeklemeye başlamıştı ☺️ Küçük oğlum 6 ay 15 günlük. Şu an etrafında dönüp geri geri gidiyor. Önce tersine sonra düzüne 🙄☺️
Mavilii Aynen benim bebegimde oyle. Yurutecte yuruyo ama emeklemeyi sevmiyo. Yere koydugum zaman hemen kendini saga sola döndürüyo ama emeklemiyo. Sanirim emeklemeden yuruycek 🙄
seyda06 Mavilii benimkide emeklemese yurucek galiba ama cokbzor oluyor böyle bişeyi istiyor gitmiyor da ağlıyor direk verin diye
seyda06 Asafeymeninannesi masALLAH büyük geç emeklemis ama küçükte erken emeklemis bende üzülüyorum hala emeklemiyor diye ☹️
Asafeymeninannesi seyda06 Büyük oğlum o konuda hep sıkıntılıydı. Emekledikten 2 ay sonra yürümeye başladı 😌 Küçük oğlum da emekliyor sayılmaz. Çokça hafif bir şekilde arkaya doğru gider,arada da döner hepsi o ☺️ Sağlıklı olsun da hepsi zamanla olacak şeyler 🥰
Mavilii seyda06 aynen oyle valla aksama kadar insan nelere cekiyo dimi. En azından emeklese gitmek istedigi yere kendi gider
happymother1165 Benim oglum 7 ay 1 gunluk emeklemiyor errafinda donuyor ve done done her tarafa gidiyor yerde durup gezmeyi donerek cok hosuna gidiyor emekleme icin 1 ay daha var hatta kizim 10 ayda emeklemisti
seyda06 Mavilii aynen yanından ayriliyim zaten hemen ağlıyor biri olmazsa yanımda iş felan yapamıyorum
Mavilii seyda06 ben bazen yurutece koyuyorum valla islerimi halledene kadar duruyo sonra aliyorum. Yoksaki bi is gordurmuyor. Yardim edecek kimsemde yok. Yalnız cocuk buyutmek biraz zor ve zahmetli
Esra_derin Benim kızım da 7 aylık. Dönüyor, yerde yüz üstü sürünüyor bayağı geziniyor sürünerek. Ama emeklemiyor henüz. Normal bence oğlum 8-9 aylıkken emeklemişti. Tedirgin olacak bir durum yok
Mrcemn seyda06 benim oğlum 7 ay 18 günlük sürünüyordu bu ay normal emekliyor 3 4 gündür koltukları tutup ayağa kalkıyor sanırım erken yürüyecez 😁
prensesannesi4 seyda06 kızım 4 bucuk aylıkken dönmeye başladı 5 aylıkken emeklemeye çalışıyordu 6 aylıkken tam emekledi şuan 6ay 23 günlüğüz bi yerlere tutunarak kalkmaya çalışıyor 😀