Gamzeburkan Sergen- yoğun olduğu zamanlarda bakliyat baharat asitli içecekler Acı hiç tüketmiyordum bol kimyon yemeklerime hatta geceleri yatarken demleyip içiyordum ☺️
turansmom Sergen- bebegim 1 ay 7 günlük rezene, kimyon içiyorum bir kasıkta ona veriyorum. Yoğurt, süt yemiyorum içmiyorum cok fazla gaz yapiyor
Gamzeburkan Sergen- bu konuda net bir bilgim yok fakat kahvenin anne sütünün kalitesini azalttığını duymuştum birde sütünüzden bebeğe geçtiği için bebekte uykuya dalmada sıkıntı olurmus bir süre icmemistim ben 3 ay falan. Birde domates kavun gibi asitli meyve sebze tuketmeyin hem gaz hem pisik yapar.
HappyArasMom Eczacı arkadaş dün söyledi , rezene demleyip içine bir kaşık kimyon katıyormuş , birkaç kaşıkta bebeğe içiriyormuş
Mhrfts2019 Süt ürünleri domates karnabahar baklagiller lahana gaz yapar . Kimyon demleyip içebilirsiniz yemeklerinize de atın bol bol . Rezene için . Bebeğe bir çay kaşığı verilir
turansmom Angels1324 yani çok ıkındıginda gazi olduğunda veriyorum canım 3 kasik hergun vermiyorum bazen günde iki kez bazen hiç yani bende akşamları içiyorum sadece sen gazı coksa 2 3 kez bile içebilirsin canım.Bebeğin çok gazliysa ayaklarinı sürekli sıcak tut canım gazı çikar ayağinın altına sıcak su torbası koy birde havluyu utüyle ısıt karnına koy karnı sıcak olursa gazı çıkar ben öyle yapıyorum birde ben aksamları rezeneyle papatya cayını birde kimyonu karıştırip iciyorum cok fazla faydasinı gorüyorum papatya bebeği sakinleştiriyor sütümden geçip direk bebeğe vermedim ama hiç ne yapar bilmiyorum cünkü