Betbet 9 günlük bebeğim.ilk doğduğu gün hastanede alındı.simdi sağlık ocağı aradı 2.kez alınmasıngerekir die.gecen gün 2.kez hastane aldı topuk kanını sarılık için orda çıkmazmıydı bişey olsa.
fst Betbet sağlık ocagı ilk haftasında alıyo genetik bi sorun varsa 15 gün içinde size döneriz diyolar yoksa aramıyolar zaten ama gerekli 👍🏻👍🏻
Ozan Betbet ben 5. Gun saglik ocaginda aldirdim topuk kanini ordaki hemşire bizde kaydi bulunsun burda aldir ozel hastaneler bazen sisteme kaydetmiyorlar demisti. Belku oyuzden aramislardir. Bir problem oldugunda zaten geri donus yapiyorlar
Betbet Ozgecan3 doğunca alındı bide 2. Kez sarılık için topuk kanı alındı bi sorun olsa orda da çıkardı sanırım.
Betbet fst benimki 9 günlük pazartesi gidip vericem.2 kez alındı aslında amaa topuk kanı.2.sarılık için alınmıştı ama orda da sonuçlarda çıkardı sanırımmmm
Yasemina 8 gunluk bebeğimden 3 kere alındı. Topuk kanı. Sarılık oldu sabah akşam aldılar delik deşik topugu. Çok şükür atlattık makineye gırdı
Betbet Yasemina benimkini ilk doğduğu gün alındı birde 5.gününde sarılık olabilir dedi Ozaman alındı.cok şükür temiz dedi sonuç.çıksa orda çıkardı dimiii
Ozgecan3 Betbet bi süresi vardı unuttum 20 miydi tabi ararlar sağlık bakanlığından bi aksilik olursa dendi aranamazsa sknti yoktur dendi şükür aranmadik 3 buçuk. Aylığız