Evlilik Kızımın kılosu 8.300 dogum kılosu 3400 idi sizce nasıl bu aralar meme reddi yaşıyoruz sankı kılo alımı yavasladı
Deletedmom9 Evlilik Vallahi şaşırıyorum bakın. Yanlış anlamayın beni ama neredeyse bu ayına ayına 1 kiloya yakın almış daha ne istiyorsunuz ben anlamıyorum.
Mom14 Evlilik maşallah kgsu fazla değilmi doktor iyi diyormu kg alımının yavaşlaması normal bu arada artık eskisi gibi 1 kg almaz zaten
Ebrarveannesi Evlilik 😂😂😂 benim kızım da 5 ay 7 günlük henüz 7 kilo sizce kilosu azmi bebeginizin maşallahı var ☺️😍
Mom095 Evlilik benimde 3400 doğdu. 5 ay 9 günlük oldu bebeğim. Bir hafta önce 8600 dü. Normal dedi doktorumuz
Mom14 Ebrarveannesi yav sizin bebekler de benimkinden kglu 🤣 benim 6 ay 10 günlük 7,600 kgsu daha gerçi doğum kgsu düşük benimkinin 🤣
Ebrarveannesi Mom14 benimkinin de düşük cnm 2.950 doğdu şişliği indi 2.600 düştü ama şu an hasta bebeğim aldığı kilo gider 😔
Mom14 Ebrarveannesi benimde 2,770 doğdu 2,600 e düştü kgsu mamayla toplandı anne sütüm yaramadı zaten kesildi benimde