Ebrarveannesi Bebeğim 5 ay 7 günlük dün ishal vardı bugün uskufra başladı gece sabaha kadar hiç uyumadı hafif hafif atesliydi şimdi eşimi aradım gelecek hastahaneye goturecem rota virüsü mu ki çok korkuyorum 😔😢
anneninbirii Ebrarveannesi diş çıkarıyor olma ihtimali var mı? Benim kızım da geçen hafta aynı şekilde oldu ama bizim ishalimiz azdı iki kere falan ishal şeklinde yaptı. Alt iki dişi epey kabarmış onlar çıkacak sanırım. Doktora da gittik hafif üşütmüş ve evet 10 güne dişler gelir demiş. Sizde yine de bi doktora gidin içiniz rahat etsin. İnşallah rota değildir 🙏🏻
Ebrarveannesi anneninbirii olabilir mi bilmiyorum inanın hangi doktora inanacagimi da şaşırdım bundna on beş gün önce doktora gittim baya kabarmış dedi dişleri dış cikartacak dedi ebe ye sordum oda aynısını söyledi sonra şehir hastahanesinden randevu aldım gittik oda dış yok dedi ama inşallah distendir
Ebrarveannesi anneninbirii gittim evet adeno virüsü çıktı bebeğimde 😔😢 kaç gündür berbat haldeyiz bu virüs daha önceden de varmış ama korona virüsü gibi artık çoğalmaya ve hızlı yayılmaya başlamış
anneninbirii Ebrarveannesi ya çok geçmiş olsun. Bi tedavi alıyo musunuz peki neler yaptılar bebeğinize ? Hiç duymadım daha önce böyle bi hastalık ya
Ebrarveannesi anneninbirii bende yeni duydum sağolun Allah razı olsun bu hastalık korona virüsü gibi daha önce de varmış ama yeni yeni çoğalmaya başlamış hızla artmış çok hızlı yayılıyor çok hızlı bulasiyormus tedavi olarak bacaktan iğne vurdu ilaç tedavisine başladık eğer geçmezse hastahaneye yatış yapacaz
anneninbirii Ebrarveannesi anladım tekrardan çok geçmiş olsun umarım hiç gerek kalmaz yatış yapmanıza bi an önce toparlar bebeğiniz rabbim bol bol şifalar versin 🙏🏻