Melekliiik Ya yardım edin nolur anlamıyorum bu ek gıdayı. 6 aylıgız armut , elma , havuc , kabak denedim yogurt da yediriyorum ama baska ne verecem ben bu cocuga anlamıyorum bı turlu ilk cocugum tecrubenize ihtiyacım var
asyasare Melekliiik canim patates , balkabagi yumurta sarisin dene. sonra tum sebzelero haslayip icine pirinc lapasi koyup pure gibi ver. muz dene . yulaf ezmesini haslayip denedigin meyveleri icine cam rendede rendeleyip yedirebilirsin. tadim ayindasin henuz yavas yavas denemedigin mevsim sebze meyvelerini denemeye devam et.denediklerinle corba yapabilirsin . 7. ay da ogünlere baslarsin yavastan .
Melekliiik asyasare ya cok teşekkür ederm bi de sey sorcam cam rende de mesela armut rendeliyorum ama taneleri baya kalıyo kusmaya calısıuo yemek ıstemıyo o sekılde
asyasare Melekliiik zamanla alisacak canim biraz daha cok rendele o taneleri de. henuz cok kucuk puturlu yiye yiye alisir
Asyabhr Stres yapmayın abartılacak bisey değil bebeğiniz size zamanla neyi sevip sevmediğini gösterir. Inşallah yiyen bir bebek olur. Sebzeleri hem püre ve çorba yapın meyveleri armut demissizniz ezilmeyenleri yiyemiyorsa ama bu şekildede alisturmayin biraz daha zaman geçtikçe arada pütürlü büyük parçalar kalsin patates havuç pürelerinde çorbalarında veya meyvesinde çiğnemeyi öğrensin 6 aylik bebegim ana gıdası zaten anne sütü emzirmiyorsanuz mama