BoraBora Benim bebeğim 9 aylık oldu kaliteli bir markanın yumuşak beyaz tuzsuz peynirini kahvaltısına eklesem olur mu ?
GSA1319 BoraBora ilk zamanlar labne veriyordum şimdi tuzlu olmayan herhangi bir peynir yaş demek üzere
GoGirl BoraBora ben veriyordum biraz su da bekletip beyaz peynir kaşar dil peyniri lor hepsini verdim
Arasannesi BoraBora sadece labneyi torkunun ruşeymlisini verıyorum onun harıcı dıgerlerı ev yapımı.çökelek beyaz peynır ve lor hepsı tuzsuz yagsız az yaglı
gozdeteacher BoraBora Ben zaman zaman veriyorum kendi peynirimizden. Ama normalde kendi yaptığım peynir veya labneyi kullanıyorum. Sürekli olmadığı ve güvenliğiniz bi ürün olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum. Deneme yaparak azar azar verebilirsiniz.
dertlikerkenez BoraBora kendim peynir yapmaya üşendiğim için Pınar, Torku, içim’den tam yağlı beyaz peynir olarak herhangi birini alıyorum. Doktorum akşam suya koy tuzunu al öyle ver demişti.
serebro 7 aylık oğlum tuzsuz beyaz peynir veriyorum. Labneyi hazir mi alınıyor yada hangi marka aliniyor
Birponciginanasi BoraBora Ben lor Peyniri yapıyorum evde kendim çok basit bir yöntem . günlük süt ile
Ilknurcinar Birponciginanasi su t kaynarken surekli limon sıkıp karistirarakmi yapiyorsunuz. Bir yerde oyle gormustum ama denemeye firsatim olmadi daha
Birponciginanasi Ilknurcinar Aynen canım 1 kilo şu neredeyse 200 250 gram cikiyo onun suyunu da yemeklerine katıyorum çok yararlı imiş.
Wolverine Vakit buldukça kendim yapıyorum, yapamadiysam murat bey burgu peyniri tuzsuz, bir de tuzsuz lor alıyoruz migrostan güzel bunlarinda tavsiye ederim.