Asyaelf Yeni Doğan bebeğim 1 haftalık odu ilk başlarda saat başı emzirirken şimdi 3 saate yakın uyuyor 2 saatte de uyanmıyor. Yeterli geliyor mudur sizce ?
motherthea Asyaelf kesinlikle uyandır bende uyuyor diye bekledim sarılık olmustu kan şekeri düşüyor uyanmıyor , kaynamış ılımış suyla yüzünü boynunu sil altını aç direk uyanıyor sarılık olmasın daha yeni atlatmış bir anne olarak nacizane tavsiyem 🙏
elfozyil Asyaelf uyandırıp bol bol emzirin ilk zamanları önemli birde en fazla kilo alımlarları ilk 2 3 ayda oluyor anne sütüyle
Haticetemzz Bence kendiniz uyandırın ve sık sık emzirin daha çok küçük Allah korusun sarılık olmaması icin bol bol emzirmeniz gerekiyor
Asyaelf Haticetemzz evet bende emmesi sıklaşsın istiyorum böylece daha kolay olur uyanması bakalım zorlayacağım öyleyse
Asyaelf motherthea zaten sarılık vardı ilk 3 günde sonra saat başı uyanarak düşürdüm şükür şu an geçti zaten değeri de çok yüksek değildi yalnız tekrar olur korkusu sarıyor. Hepsini deniyorum ama uyanıp 5 dk emince geri uykuya dalıyor. İnşallah çözerim bi an önce 🙏🏻Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için