Hanımlar merhaba 1 buçuk aylık oğlum var doğduktan 5 gün sonra ıkınma ve gaz problemimiz başladı çok ağlıyordu 10 gün kayınvalidem durdu sonra o da gitti çok zorlandım ama düzen oluşturcam dedim en azından gece için saat 11de uyutuyordum 1 buçuk saatte bir emmek icin kalkıyordu ama saat 7ye kadar uyuyordu beşiğinede yatırıyordum öğlen uykusu hiç olmadı zaten şimdiye kadar sadece bir kere 2 saat öğlen uyudu onda da korkup kontrol ediyordum sürekli en fazla yarım saat uyur uyumadığı zaman ağlıyor kucakta durcak. Her neyse bu bir haftadır etrafa iyice bakmaya başladı öğlenleri kucakta durmak yetmiyor evi turluyoruz etrafa bakiyor aynı zamanda yalancı kabızlık durumumuz başladı kakasını yapamıyor koyduğum anda ıkınarak ağlıyor öğlene alıştım bi şekilde işlerimi yaparken kanguru takıyorum ama gece uykusuda kaçtı çocuğun yok ben anlamıyorum çocuğu geçtim bi insan uyumadan nasıl dayanabilir sallıyor uyutuyorum yarım saat sonra tekrar kalkıyor sonra uyuması 1 bucuk saati buluyor çok yorgunum yardım eden kimsen yok bana önerebileceğiniz biseyler var mı 🥺