Masalimiz Aslmra80 aynen benimde 6 7 saat uyuduğu oluyor korkuyorum bazen bişi olcak kilosu azalacak diye
Masalimiz leylzd bizim sarılık olmuştu başta ama 40ından sonra doktora gittik artık öyle bi risk yok demişti her neyse kilosu azalmaz mi 6 7 saat uyuduğunda nedense biraz zayıf gelmeye başladı gözüme psikolojik mi bilmiyorum
tuval Masalimiz normal canım 4. Ve 5. Ay atakları var uyumuyorlar bırakın uyusun şimdi sonra ararsın bu günleri
Masalimiz tuval kilosu nasıldı o zamanlar çok fazla değil mi ya ne bilim kilo kaybı olmadı mi bebeğinde taktım ben kiloya
Masalimiz tuval ya 3aylık oldu memeyi 5 6 dk emiyor sonra ağlıyor emmiyor mecbur sağıp biberonla veriyorum
tuval Masalimiz hatırlamıyorum ama kilolu doğmuştu bebeğim zaten sürekli de emziriyordum gündüz kilosu iyiydi doğum kilosuna göre hesaplayın. Ne diyorum size 4. Ay uyumaz tadını çıkartın üzülmeyin
Poyraz_bebek Masalimiz biberonla değil silikon meme ucuyla deneyin. biberonu alan onuda alır. ama o anne memesine daha yakın olduğu ve emerken sizin kokunuzu alacak öyle daha iyidir ☺️