Kadersogut Oğlum 4 buçuk aylik Yaklaşık 1 haftadır vegaforon kullanmaya başladık oğlumun kakasi koyu yesil ve kotu kokuyor yaşayanlar varmı
ayperi00 Ceydakoruc huzursuzluk da yapıyor mu kan damlası verdiğim zaman huzursuz ve huysuz oluyor bebeğim versem mi vermesem mi bilemiyorum artık
Baharuras-21 ayperi00 benim bebeğim de 4 buçuk aylık sağlık ocağından verilen kan damlasını verdiğimden beri kakası yeşil zorlanıyor yaparken bugün vermedim bakalım nasıl olucak olmadı kan ilacını değiştiricem
Ceydakoruc ayperi00 o kadarını bilmiyorum ama bebeği huzursuz olan vardı diye hatırlıyorum, ama çoğu doktor ve bizim sağlık ocağında ki ebemiz bile ben vegaferonu kendi çocuklarıma kullanmıyorum içeriği temiz değil başka marka kan damlası al dediler
ayperi00 Baharuras-21 ben haftada bi kere 5 damla veriyorum öyle daha rahat oluyor verdiğim gün ve ertesi gün huzursuz ama bi geçmedi
Baharuras-21 ayperi00 kız bana her gün 4 damla ile başlattı daha sonraki hafta hergün 5 damla dedi taki 9 Damla’ya ulaşana kadar hergün verilmesi gerekmiyormu
ayperi00 Baharuras-21 her gün ver dediler 1 yaşa kadar ben vermiyorum çok huzursuz oluyor huysuz oluyor diye