EralpAnnes Arkadaşlar bebeğimin poposu pişik. Her kremi kullandım ama geçmedi Artık kanıyor. Travzl, tysol gibi bir sürü krem kullanmama rağmen geçmedi. Ne önerirsiniz?
Sadiyealp EralpAnnes hamazinc fucidin zalalın dene bide canım bunlar bizde etkili oldu ayrıca senin kullandıkların da çok fayda etmişti ve her bez bağlamadan önce yıka silme ıslak mendille
Belinaysmom EralpAnnes sabunlu suyla yıkayıp sildim margarin sürdüm sabaha kadar geçti deneyin derim 👋
Mlkn EralpAnnes Benim kızımında 1 aydir gecmemisti doktora gittik bebegin bezini alırken sakın silme sadece 10 dakika havalandır dedi we trawocort krem werdi 5 gün boyunca günde 2 defa kullanmami soyledi bugun 4. Gün çok sükür bitmek uzere belki isinize yarar
Cimcime61 Islak mendil kullanmıyorsunuzdur sanırım e bebekte bebek pamuğu satılıyor beş aylık bebeğim doğduğundan beri hiç kullanmadım en masumu bile önerilmilyor ıslatıp siliyorum gayet pratik öneririm belki işe yarat :(
Doruks_mom EralpAnnes canım benim oğlum da pişik oldu ama kullandiklarimiz bariyer krem pişik tedavi edici değil önleyici o yüzden olduktan sonra geçirmiyor ben hametan mavi kutu ile geçirdim bugün sürdüm akşama kadar gecti
Miniknur Bugday nisastasi surdum havalandirdim ertesi gun gecmisti:) bi tanidik yatalak insanlarin yarasina kullandigini iyi geldigini soyleyince uyguladik. Sonuc iyi. Ama cok abarti bir pisik degildi bizimki