FatmaArden 7 ay 6 gunluk Oglum var. Bugun ogrendim ki ikinciye Hamileyim. Oglumu emziriyorum, emzirme ye devam edebilirmiyim? Sakincalari ne? Bu durum yasayanlar yazabilirmi hanimlar🙏
Smy16 FatmaArden bu durumu yaşamadım fakat çogu ebeden hamileyken emzirmenin dogru bişey oldugunu duymuştum, devam edin bence emzirmeye
FatmaArden Tuba cok tesekkur ederim bende emzirme yi dushunuyorum ama etrafimda killer emzirme diye tutturdular kafam karishti bilginiz icin Cook tesekkurbederim❤️
-1Gamze- Bu konuda doktordan bilgi almak en doğrusu olur. Çünkü bazılarına emzirmeye devam etmelerini söylerken bazılarına bıraktırabiliyorlar tamamen. Kontrol edip ona göre bir karar verir doktorunuz
FatmaArden -1Gamze- alicam ama bgn ogrendim Almanyada yasiyorum ve hemen gun vermiyolar ozaman kadar nabcani bileme dim :)
BabyNailEfe FatmaArden İkinci bebeğinize hamile kaldığınızı nasıl anladınız Benim 4 aylık bebeğim var ben de sadece anne sütü veriyorum ama bu ay adetim 10 gün gecikti Onun dışında bir sürü hamilelik belirtisi yaşıyorum o yüzden sormak istedim
FatmaArden BabyNailEfe emzirirken cok cabuk hamile kalindigini biliyordum dikkat etmemize ragmen bi mucize oldu benimde 8 gun gecikti test aldim pozitif😊 hemen bi test Alin. 4 ay da olsa niz 6 aydan sonra ek gidaya geciceksiniz hic sorun yok keyfi I cikarin beraber buyurler🙃
BabyNailEfe FatmaArden öncelikle sorumu yanıtladığın için çok teşekkür ederim Ama ben evde test yaptım negatif çıkmasına rağmen yine de sağlık ocağına gittim ve kan testi yaptırım Onda da bir şey çıkmadı Ama ben gideli 4 gün oluyor Acaba yeniden test yapsam mı ki Belki kana ve idrara anca karışmıştır Bilemiyorum işte😐
FatmaArden BabyNailEfe bilemiyorum… Seni yaniltmak istemem ginekologuna gitsen bidaha test al oglum da bendede cikmamishti iki defa yaptim cikmamishti yine dene🙃
BabyNailEfe FatmaArden tamam deniycem bakalım yeniden hayırlısı artık olsa üzülmem zaten Birlikte büyütmenin zor yanları elbette olucak ama birbirleri ile daha çok vakit geçirebilecekler en önemlisi birlikte büyüycekler 😍 😇
FatmaArden BabyNailEfe ha bide test yapinca 24 saat beklet erken de olsa sonucu goateriyo unuttum soylemeye🙃