yigitbrnmom Arkadaşlar 2.5 aylık bebek oturtulurmu koltuğa yaslanılmış şekilde? Kaynanam çocuğumu koltuğa oturtuyor korkuyorum bi yeri zarar görücek diye sinir oluyorum bu çok bilmiş kadına 😤😤
Melegimmmm yigitbrnmom 😒😒 Ne desem bilemedim. Al çocuğu elinden. Daha o nee ki su onun vucudu. Ileride eklemlerinde ve omurgasinda soruna yol acabilir. Ben kızımı 5.5 aylikken kucağımda oturtmaya baslasim koltuga bile koyamadim. Her seyi kaynanalar bilir zaten 😒
Ikrazumra19 yigitbrnmom dogar dogmaz oturtsaymis gec kalmis ya kemikleri zarar gorur izin vermeyin lutfen
Fatmabkdmr Ah kaynanalar ah. Biz bir şey deyince internet çocuğu sizinki oluyor. Araştırıp bakıyoruz. Benim kaynana da diyor oturtturalım bizde 2.5 aylık olduk. Gına geldi artık. Yok neymiş ağzına bal verecekmiş 🙄
Cancansmom Fatmabkdmr balda bir bakteri var. Felce sebep olabiliyor, biz yetişkinlere hiçbir zararı yokken, 1 yaş altında kesinlikle önerilmiyor. Bilginiz olsun.
Annisss yigitbrnmom çok mu önemli ya erkenden oturması ay benim hiç dert etmediğim konu eğer sağlık sorunu yoksa oturur zeten zamanı gelincd
1mom1baby yigitbrnmom genel olarak yarı oturtma şeklinde belli bi ayda başlıyor ama bebeğin oturma hevesi varsa kafasını tutuyorsa vücudunu kaldırmaya çalışıyorsa o şekilde rahatsa kucakta ya da yastiklarla destekleyerek tam dik olmadan cok kisa oturtulabilir zaten istesede uzun oturtamaz bebek devrilir
Cancansmom yigitbrnmom koyunca oturabiliyor olması omuriliğinin zarar görmeyeceği anlamına gelmiyor. Elinden alın izin vermeyin. Böyle konularda saygı, hatır gönül olmaz. Bebeğin sağlığı daha önemli :(