prensesannesi4 Merhaba kızlar bebeğim 6 ay 22 günlük. 2 ay önce ek gıdaya başlamak zorunda kaldık. Siz bebeklerinize günde toplam kaç cc mama veriyorsunuz ?
Sarisey prensesannesi4 1 yasa kadar ana besin kaynagi anne sutu yada yoklugunda formul sut. 1 yasa dogru azaltabilirsiniz ama su an daha tadim asamaisnda yeni taniyor yiyecekleri. 1-2 daha tadim gibi ilerleyebilirsiniz ek gidayi
Caglahorasann Kuzum ek gıdayı çoğalttıkça mamayı kes Ben 8 aylık kızıma 4 ölçek veriyorum sen de 3 ver
prensesannesi4 Sarisey ek gıda ve formül süt gidiyoruz tadımlar bitti öğün olarak veriyorum artık eşit miktarda gidiyoruz da günde ne kadar vermeliyim onu bilmiyorum
Sarisey prensesannesi4 2 kez gunduz uykusu yapiyorduk biz uyku oncesi veriyordum. Bir de gece uykusuna gecmeden once veriyordum. 3kez oluyor. Eger gece de acikirlarsa o zaman veriyorum
Mevos01- Bebeğm 5 aylık bizde 1 ay önce geçtik ek gıdaya mecburen.ek gıda haricinde 700-800 CC mama veriyorm günlük.
Sarisey prensesannesi4 bence degil cunku emselerdi onu en az 3-4katini emeceklerdi. Ek gida oncesi sonrasi gece uykuda hep meme isteyeceklerdi. Emmedikleri icin bu miktarlar bana normal geliyor