ikikizannesi mrb kizlar bebegim 2 aylik yuzunde birkac sivilce ile basladi neredeyse tum kafasina yayildi dr biodermanin kremini ve sampuanini onerdi aldim kullaniyprum 3 4 gundur pek bi gelisme yok yanaklar biraz haififledi sadece ama alin kulak arkasi sakaklar sac diplerinde var sizler ne yptiniz bu konuda tecrubelrinize ihtiyacim var 2. bebegim ama buyuk kizimda boyle birsey basima glmemisti neler kullandiniz ne kadar surede gecti yaklasik 15 gundur var kizimda
Nigarkaara ikikizannesi orijinal hindistan yağı dene canım çok güzel nemlendiriyor. Ben öyle kullanıyorum çok etki etti 👍
Nigarkaara ikikizannesi valla mustela zart zurt Bi sürü şey denedim Bi işe yaramadı hiçbirinde doğal değil zaten.
Gizhem91 Bnm bebegimde dermatit bioderma atoderm intensive baume kullanıyorum bide biobaby atopık cilt için sampuan aldım sac diplerindede vardı gecti o yüzünü bol bol nemlendirin
Ada_kiz Kantaron yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok ileri seviyede değildi başlangıcı vardı sizde bir deneyin derim
3melek1anne Bende roosmann san Alterra diye bir şampuan losyon aldım bize çok iyi geldi her gün on dakika yıkıyorum üç dakika içinde sürüyorum lif kullanmıyorum havlusu da yüzde yüz pamuk bastırmadan kuruluyorum kıyafetleri herşeyi yüzde yüz pamuk dokunan şeyleri vermiyorum söndü baya