mayispapatyasi Oğlumun dilinin üstü bembeyaz, bu tek basina pamukcuk mudur tedavi gerektirir mi yoksa pamukçuk icin baska belirtiler de var mıdır??
Fatmanur1703 mayispapatyasi emdiği için süt de olabilir eğer ki abartılacak bir görünüm varsa sağlık ocağına götürmelisin ilaçla geçer
Mina0607 mayispapatyasi göğsünüze karbonatlı su yapıp sürün öyle emsin geçer ben öyle yaptım 1-2 güne düzeldi
SevdaGg mayispapatyasi canımm bizddde vardı yanaklarda ve dudak altında yoksa pamukçuk deglmş süt artıgı imiş dokturumuz endişelenecek bse yok dedi merak etme öyle ise
h_yigit2 mayispapatyasi merak etmeyin ben hiç birşey yapmadım zaten kendiliğinden geçiyor demişti doktorumuz benim paşamında 2,5 aylık olunca geçti şimdi tertemiz dili bugün 4 ay 2 günlüğüz😀
h_yigit2 mayispapatyasi yok hiç acımazmış merak etme bende çok endişe duyardım doktor öyle deyince rahatlamıştım çok şükür geçti inş senin bebişininde geçer annesi🤗
Kayram2808 mayispapatyasi ben öyle aşırı pamukcuk ciddi bisey göremedim bncede şu falan içir temizlensin süt gibide duruyo benim bebektede var emince dili bembeyaz
TospikOglusum mayispapatyasi tatlım her emmeden sonra çay kaşığıyla su içir bebegine ağzı temizlensin
TospikOglusum mayispapatyasi o ağzındaki beyazlık kalıntı ağzını suyla kendi calkalasin temizlenir korkma👍🤗