Esensn Bazıları ilkinin bazıları ikincisinin daha kolay olduğunu düşünüyor siz ne düşünüyorsunuz bir mi kolaydı 2 mi ayağa kalkma toparlanma süreci vs. Yada sezaryenler yakınsa daha zor ara uzunsa daha mı kolay tecrübeli annelerden fikir istiyorum
KahramanAnne Esensn 1. Sezaryenim berbattı inanılmaz acılar çektim. 2. Henüz yapmadım eğer daha kötüyse çocuk düşünmeyeyim😂
Zuhrecicegim Esensn 2.sezeryenım olmadı ama ilk sezeryanım doğum kolaydı ama sonrası baya zor geçti🤦🏼♀️
defneninannesi2 Esensn henüz 1. Doğumum ama kolaydı ikinci gün ayağa kalktım ben bi sadece bel ağrım çok olmuştu bi hafta o kadar rahattı çok şükür ağrı sızı vs olmadı kiiii benim canım inanılmaz tatlıdır herkes şok oldu beni öyle görünce 😁
Olric11 Esensn ilk sezeryanım sinek ıssırıgı gibiydi sondayı bile uyuşturmadan taktılar hissetmedim beni zorlayan sezeryan sonrası baş ağrısı delirtecek kadar üç gün hastanede yattım serum iğne narkozu anca attım
Eymenasuman İlk sezaryen daha kolay diyorlar. Bende ilk oldum ikinci bakalım nasip 🤗 ilk odaya gelince ağrıyı hissediyosun 2 3 saat ağrılı. Ama sonra hissetmiyorsun. Ben ilk gün akşama doğru ayağa kalktım panik olmaya gerek yok 💪