Sule_defne01 Merhaba anneler çocuk yada genc odası aldınız mı aldiniz ise nerden ne kadar a nasıl ben düşünüyorum da kızıma direk sade yaptırıp yetişkin olunca da mi kullansa yoksa çok güzel çocuk odaları. Var öyle mi olsa fiyatta çok olmaması gerek işte 🙄😏
bself33 Sule_defne01 sadece baza alalım demiştik buyuyuncede kullansın diye 1700-2000 arası fiyat çok yere baktık ama aynı 2. Çocuğuma hamile kalınca bazadan vazgeçtik ranza tipi alalım dedik o da 5 -6 fiyat
Merveayazz Sule_defne01 ben direk genç odası aldım zaten park yatak almıştık hoş yatmadı ama şimdi yerde yatıyo yanımda odasını ayırınca direk bazalı yatak da yatcak 2019 yılında istikbalden 4 buçuk bin gibi bi fiyata almıştık şuan artmıştır gerçi
Balbocegi Sule_defne01 ben ikeadan aldım. Beyaz renkte ileride baza ile genç odasına dönüştürebilirim
Ozteber Sule_defne01 kızım 1 yaşına gelene kadar yapmadım sonra hamile olduğumu ogrrndim 4 bine kocaman bı dolap yaptırdım genç odası olduğunda kuanilcak şekilde kızım iki yıl bu civilde fln satılan ucuz beşik gibi bişey varya onda yattı kardeşi oldu ona ikeadan yatak aldık kardeşini ona geçirdik oda biraz büyüsün onada ikeadan demir yatak alcam hem güzel hem kullanışlı hem uzayabiliyo