Denizcancat-2020 Anneler bebeğimin 4. Ay aşılarını yaptığımız gün sağlık ocağında Vegaferon damla verdiler kullanan var mı? Bunu kullanmak zorunlu mu? Farklı marka kan ilacı kullanan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim😊
durumelegimm Denizcancat-2020 benim kendi çocuk doktorum kesinlikle o ilacı vermeyin içindeki maddeler hiç iyi değil dedi. Onun yerine Bestiron diye bir damla önerdi
Efulim_52 Denizcancat-2020 içerisinde paraben var doktorlar önermiyor başka kan damlası kullanın. Biz eczaneden aldık ferrum kullanıyorum. Kilosuna göre o kadar damla veriyosınız
Ek-istanbul Denizcancat-2020 içinde paraben var vermeyin onun yerine ocean mikrofer yada bestiron alın
Seda-lina Denizcancat-2020 bende gecen gün böyle bir post acmıstım. Aynı celişkiyi bende yasadım canım benimde doktorum verme dedi. Suan hic baslamadım karar veremedim😞
Denizcancat-2020 durumelegimm ah ahh sağlık bakanlığımız sağ olsun ücretsiz dagittiklari ilaca da bakın 🤦♀️ teşekkür ederim bilgi için 🌸
Denizcancat-2020 Efulim_52 çok teşekkürler bu bilgi için, eczaneye soracağım 😊doktorlarin onermedigi ilaci saglik bakanlığı nasil dağıtıyor aklım almıyor 🤷♀️
Denizcancat-2020 Seda-lina ah canım bende pek güvenemedim zatem ucretsiz dağıttıkları için guvenmemkte haklıymışım hiç iyi yorumlar gelmiyor
Denizcancat-2020 Burcem hemen atıyorum canım 😂😂 zaten pek güvenememiştim.Nasılda kıyıyorlar minnacık bebeklerimize, emeinim bir çok insan saglik ocagi veriyor diye guvenip bebeklerine iciriyorlardir😔
Seda-lina Denizcancat-2020 benim kızom cok gazlı bir bebekti halada gecmiş degil gaz damlalarına ayda okadar para harcıyoruz ki buda bedava olsun demiştim artık😂yine olmadı
Denizcancat-2020 Seda-lina aynen benim bebegim de gazlı 4. Ayı bitirdik halen ilac kullanıyoruz 😔 birde lan olaci eklendi
minibiranne Denizcancat-2020 🥺iki gün kullandım bebeğim mahvoldu 8 gündür kakasını yapamıyor çok kötü oldu anlamıyorum neden veriyorlar o zman küçücük bebeğim kıyamam
Denizcancat-2020 minibiranne ah yavrum benim kıyamam😔birakınca düzeldi mi pekiNeden olacak sağımızın onlar icin pek bir önemi yok demek ki zararli maddeler iceren ilaçları güzelce dağıtıyorlar
Cnsnhr Denizcancat-2020 ferrum kullanıyorum ben de . Biz ıslak mendile deterjanla dikkat ediyoruz paraben olmasın diye, bakanlık ilacın içine koymuş şaka gibi
Denizcancat-2020 Cnsnhr öyle biz o kadar dikkat ederken bu tür ilacları kolaylikla dağıtabiliyor, aklim almıyor doğrusu..