EsraBlkbs Merhaba annelerim biraz önce instagramda bir sayfa gördüm.Diş çıkarma ,gaz ,kolik bebekler için kehribar kolye bileklik satışı yapılıyor sertifikalı.sizlerden kullanan ve etkisini gören var mı işe yarıyor mu gerçekten acaba ?
Sblsrgnsn EsraBlkbs ben 3 ayliktan beri kolyesini takiyorum ogluma 14 aylik olacagiz dis cikarirken hic atesi olmadi sukur cok kolay cikardi butun dislerini oyle sakir sakir akan bir salyamizda olmadi ilk disini cikarcagi zaman salyasi oluyordu ama cok fazla akmadi ben faydasini gordum 3.aydan beri hic cikarmadik hep boynunda
Bgmyzc EsraBlkbs ben duydum inanmayarak aldım ama ise yariyormus😊 salyası çok akmaya başlamıştı 4 aylıkken aldım taktım hemen kesti salyasini 3 aydır kullanıyorum tavsiye ederim önce daha uygun fiyat diye Trendyol dan aldım sonra iade ettim kehribar sepetinden aldım
AlpTahaMerve 🙋🏼♀️ kullanıyorum bilimsel bi yararı yok diyo hekimler ama bizde salya azaldı ve bebeğimin huzursuzluğu geçti sanki. Yada bilinçaltı bilemiyorum.
AlpTahaMerve Deletedmom60 instagramdan kehribaryurdu diye bir sayfadan , arkadaşım önermişti valla iyiki de önermiş.
Melekler İnstagram da kehribar sepetinden aldım ben de ilk başta salyasını durduruyordu 3 aylıkken aldım şuan 1 yaşında etki etmiyor fazla
Bahar3538 Kesinlikle faydasını gördüm beş aylıktı oğlum aldığımda yirmi aylık duştan önce çıkartıp geri takıyorum 15 aylık olana kadar ayak bileğine taktım büyüdüğü için boynuna takıyorum tavsiye ederim
pnar92- Bende takıyprum kızım 3 aylık ama sanki kolye boğacak gibi tedirginlik mi yapıyorum bilmiyorum si gece çıkarıyor musunuz sürekli boynunda mı kolye
AlpTahaMerve pnar92- başlarda bende çıkarıyodum korkuyodum ama artık çıkarmıyorum kolye olduğu için elide gitmiyo. Banyo yaptırırken çıkarıyorum.