Yenianneyimben Kızımın emzik emmesini çok istiyorum ama tutmuyor midesini bulandırıyor 😔 Bi öneriniz varmı?
Kuzumveben Yenianneyimben benim kizimda dogduktan bir hafta sonra tutmaya basladi ama son 10 gundur hic emzik almiyor agzindan atiyor aynen midesi bulaniyor 3 ayligiz neden boyle oldu bilmiyorum bazen emzikle uykuya daliyordu ne guzel avent free flow emzik kullaniyoruz
Ozan Yenianneyimben bende cok denedim ama bebegim almadi en sonunda vazgectim. Ama siz sütünüze batirip öyle vermeyi deneyin isterseniz belki işe yarar.
Cuucum Yenianneyimben benimki de almadı Dr um kauçuk dene bide dedi nukun emziğini verdik biraz zorladı ama tuttu, ondan önce denediğim hiç bir şeyi almadı . Zararlı diyende var ama çok zorlanınca veriyorum toksa mememi emzik niyetine kullanıyor😑
Yenianneyimben Kuzumveben valla kaçtane emzik aldım 20 günlük daha benim kızım ama şimdi tutmazsa nezman tutar artık
sanikosan Bizimki de üç ay oldu hala çok sevmez. Dışarı çıkarken iyi oluyor gerçi. Bugün sağlık ocağında kızdılar otizmi tetikliyormuş.
Mrc6645 sanikosan aynen sağlık ocağın daki ebe bana da kızdı emzik biberon yasak dedi ayrıca mama takviyesi yapıyorum biberon olmadan mama yı nasıl vereceksem
Yenianneyimben sanikosan ne alaka ya 15 tane yiğenim var hepside emzik emerek büyüdü maşallah en büyüğü üniversiteye gidecek hiçbirşey çıkmadı çok şükür
Mrc6645 sanikosan aynen ilk başlarda memeyi tutmayınca sütü de kaşıkla ver dediler ama şimdi iki buçuk aylık oldu o kadar sütü mamayı nasıl kaşıkla vereceksek
sanikosan minikkizim evet. Odaklanma açısından söylediklerini düşünüyordum ama şimdi araştırdım kullanılan kimyasallardan dolayıymış. Ona dikkat edip alıyoruz sonuçta değil mi ama?!
Ruyakus 2 gun sonra 5 aylik olcaz ben ilk basta hic istemedim ezik emsin diye vermedim sonra huzursuzluguna dayanamadim verdim o almadi😂 Ama 5 gundur almaya basladik cok istemesemde gercekten biraz olsun o huysuzlugu gitti artik emiyor😞
Yenianneyimben Ruyakus valla emzik hayattır yani düşünsene dışardasın yada müsait bir yerde değilsin ağlamaya başladı nasıl sakimleştireceksin heryerde insan emziremiyor ki
Enda Yenianneyimben wee baby'nin yuvarlak uçlu emziği var bide onu dene istersen oğlum da damaklı emziği tutturamadım yuvarlak uçlu emziği tuttu bi tek
ayis Yenianneyimben Damaklı veriyosanız bi de kiraz emziği deneyin..benim kızımında damaklıda midesi bulanıyordu damaksızı denedim onu tuttu.. 😊
Annesirintugceuzun Yenianneyimben benimki de en başlarda kusacak gibi yapıyordu. Ama ısrarcı ve sabırlı oldum ve alıştı. İlk günden beri emzik veriyorum. Çok rahatlık.
Yenianneyimben Annesirintugceuzun valla bende sürekli veriyorum ama midesini bulandırınca zorlamıyorum